Un nou curs d'Escoles + Sostenibles

Nous centres a la xarxa, novetats  al web de formació, nova oferta de cursos, tallers i seminaris...comença el curs 2016-2017 amb molta canya!


Esperant que hagueu tornat de les vacances amb les piles ben carregades, donem la benvinguda a un nou curs d’Escoles + Sostenibles, un programa que busca la implicació dels centres educatius per construir un món millor, més sostenible, aprenent i actuant en xarxa per transformar l’escola i la ciutat.

Aquest curs, són una vintena els centres que s’incorporen a la xarxa Escoles + Sostenibles. Tots aquests centres (tant els nous com els centres amb projecte triennal que signeu per primera vegada i els que el renoveu) esteu convocats a l'Acte de Signatura el matí del dia 11 d'octubre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Reserveu-vos la data i estigueu molt atents al proper butlletí per a més informació.

 

NOVETATS DE LA FORMACIÓ CURS 2016-2017


Per tal de fer més fàcil trobar tot allò que voleu saber sobre la formació d’Escoles + Sostenibles, enguany, com a novetat, us presentem el nou apartat del web, totalment renovat.

A partir d’ara teniu TOTES LES NOVETATS DE FORMACIÓ A UN SOL CLIC!

A la part superior de la pàgina, trobareu la formació classificada per tipologies: cursos, tallers, seminaris i sessions de seguiment. Totes les formacions tenen un calendari de color que indica el trimestre en què es realitzaran (blau: primer trimestre, groc: segon trimestre i verd: tercer trimestre).

Una mica més avall podeu trobar tota l’actualitat de la formació: les properes sessions previstes i els resums de les últimes sessions realitzades. Sota cada formació hi ha un botó blau que enllaça al formulari d’inscripció corresponent per tal que us pugueu apuntar de manera senzilla i sense necessitat d’enviar cap e-mail.

IMPORTANT! Recordeu que les inscripcions tanquen 4 dies abans de la formació, per tant, és important inscriure-s’hi tant aviat com sigui possible.

Un cop hagueu assistit a la formació, us demanem que avalueu cada una de les sessions a partir del formulari que trobareu sempre a la part superior de la columna de la dreta. La vostra contribució ens ajuda a anar endavant i fer noves propostes engrescadores!
 

OFERTA FORMATIVA CURS 2016-2017:
 

A part de la nova visualització al web, la oferta formativa d’aquest curs incorpora alguns canvis i novetats per tal d’adaptar-nos el millor possible a les vostres necessitats , les que ens heu expressat al llarg del curs passat i també en els nous projectes.

Les noves formacions són:

  • Seminari Repensar i cocrear els patis: té per objectiu intercanviar experiències sobre les transformacions dels patis escolars en espais multifuncionals, de joc i per aprendre a l’aire lliure.
  • Seminari d’agroecologia escolar: en el qual es debatrà sobre l’impacte social i ambiental del nostre model de consum i es compartiran experiències amb altres centres.
  • Tallers de construcció amb canyes: practicarem la bioconstrucció, el treball en equip i les millores al pati, però també la geometria i les matemàtiques, la construcció de maquetes, el dibuix, o la protecció de la biodiversitat, ...


Esperem doncs, que les novetats de la formació d’enguany siguin del vostre interès i en pugueu treure el màxim profit. Recordeu consultar regularment l’APARTAT DE FORMACIÓ DEL WEB per estar sempre al corrent de les novetats. A part del web, al butlletí hi trobareu un banner de formació que us dirigirà a aquest apartat.


EL SERVEI DE DOCUMENTACIÓ D'EDUCACIÓ AMBIENTAL:


Per últim, informar-vos que el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) ofereix als centres de la xarxa d’Escoles + Sostenibles informació, materials i recursos sobre educació ambiental i sostenibilitat.
 

Quins recursos us fan falta? Quins materials necessiteu per desenvolupar les vostres activitats?...ompliu en 3 minuts aquest formulari per al Servei de Documentació d’Educació Ambiental i ajudeu-nos a millorar la nostra feina!