Reconeixement al projecte de l’hort

L’Institut Bosc de Montjuïc guanya el segon premi "Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica” per l’hort que ha fet créixer al seu centre.
 

El treball amb els horts escolars i l’alimentació ecològica ha esdevingut una proposta que s’ha incorporat a molts projectes educatius de centre durant els darrers anys. És per aquest motiu que el “Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica” vol reconèixer i visibilitzar aquells projectes dels centres educatius que treballen en aquesta línia. Aquest premi està organitzat per l’Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat. També compta amb la col·laboració de l’editorial Graó i de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya).

Enguany s’ha celebrat la 4a edició d’aquests premis, que guardonen els projectes dels curs escolar 2014-2015. Ens plau anunciar que l’Institut Bosc de Montjuïc (membre de la xarxa Escoles + Sostenibles) ha guanyat el segon premi amb el projecte “Fem créixer l’hort de l’Institut Bosc de Montjuïc”.

L’entrega de premis es va celebrar el passat 12 de Juliol de 2016 a l'Escola Can Besora, guanyadora del primer premi. En aquesta quarta edició van participar-hi un total de 21 escoles de tot Catalunya.
 

Més informació