Butlletí Notícies 283

Dijous, 27 octubre, 2016

Sssplau i Pla de Prevenció de Residus, recollida del compost i mulching, escoles Frederic Mistral i Víctor Català, novetats a l'SDEA i Recull de Recursos sobre enjardinament.

L'actualitat de l'Sssplau i el Pla de Prevenció de Residus

Us presentem totes les novetats incorporades aquest curs a les microxarxes Sssplau i Pla de Prevenció de Residus. 

Compost i mulch per als centres

Com cada any des del programa Barcelona Escoles + Sostenibles oferim compost i mulch per complementar les actuacions als vostres horts i jardins escolars. Teniu temps fins al 30 d'octubre!

Tecnologia i robòtica per la sostenibilitat

L’alumnat de 6è de primària de l’escola Frederic Mistral contribueix a fer del seu centre una “escola intel·ligent”, més eficient i respectuosa.

Treballem en comunitat

Gràcies al programa internacional “Global Scholars”, l’alumnat de l’escola Víctor Català participa en un projecte comunitari per mitigar els efectes del canvi climàtic.

Novetats a l’SDEA

Economia per a joves, jardineria sostenible i plantes silvestres als entorns urbans són les temàtiques de les novetats d’aquest mes del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Nou Recull de Recursos d'enjardinament

El 24 de novembre a les 17:30h el Servei de Documentació d’Educació Ambiental presentarà al Centre de Recursos Pedagògics de Ciutat Vella el Recull de Recursos de jardins verticals, cobertes i pèrgoles.

Us invitem...

…a veure algun dels audiovisuals que es projectaran tant al Festival de Cinema Internacional de Medi Ambient (FICMA) com a la Casa de l’Aigua, a assistir a la jornada “El paper del sòls en la conservació de la natura” i a llegir l’article sobre ecofeminisme de la periodista Joana Díaz.