Nou Recull de Recursos d'enjardinament

El 24 de novembre a les 17:30h el Servei de Documentació d’Educació Ambiental presentarà al Centre de Recursos Pedagògics de Ciutat Vella el Recull de Recursos de jardins verticals, cobertes i pèrgoles.


Amb la tardor arriba el 23è recull de recursos del Servei de Documentació d'Educació Ambiental, aquesta vegada sobre jardins verticals, cobertes vegetals i pèrgoles. Per tal de donar-lo a conèixer i fer-ne difusió, el dia 24 de novembre de 17:30 a 19:00h es presentarà al CRP (Centre de Recusos Pedagògics) de Ciutat Vella. A més a més, també es realitzarà una jornada formativa en la qual explicarem les noves tècniques i idees de com implantar el verd en vertical, fent especial èmfasi a les possibilitats pedagògiques que un projecte així pot aportar al centre.

També podrem conèixer alguns dels avantatges i inconvenients que poden sorgir a l’hora de realitzar un jardí vertical, així com les principals dificultats per mantenir-los. Crear i pensar un jardí vertical a l’escola és una fantàstica opció per començar un projecte col·laboratiu al centre i ens ofereix un munt d’aprenentatges i competències bàsiques.

Us esperem a la presentació!

INSCRIPCIONS