Escrivim la cançó d'Escoles + Sostenibles

Voleu participar en la creació de la cançó d’Escoles + Sostenibles? Quants més serem, més grossa la farem. Vet aquí un gos i vet aquí un gat, necessitem de vosaltres un vers inspirat. 

El passat 11 d’octubre va tenir lloc l’acte de signatura del compromís d'Escoles + Sostenibles. Durant l’acte, l’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat va demanar ajuda al grup de música Xiula per fer una cançó: un himne per tal que molta més gent es sumi al compromís per canviar i millorar el món en què vivim. Els Xiula són experts en crear melodies i cançons però la lletra d’aquest himne l’hem de fer entre totes les escoles de la xarxa.

Voleu saber què heu de fer per participar-hi?

 

La cançó de la revolució

 

Així doncs, us animem a escriure i compartir 4 versos per crear la cançó. Aprofiteu aquest procés perquè l’alumnat creï, imagini, debati, decideixi... què podem fer cadascú de nosaltres per viure bé sense fer malbé.

El vers pot contenir accions que esteu duent a terme al centre per millorar el planeta, bones idees que us agradaria implementar, com voleu que sigui l’escola i la ciutat en el futur o com no voleu que sigui, quins canvis voleu que es produeixin en la manera de consumir, de moure’ns i de viure o podeu citar els responsables d’aquest canvi (alumnat, professorat, famílies, ciutadania...).

Ja veieu que teniu un munt d’idees per contribuir en l’elaboració de la cançó de la revolució!

No us ho penseu més i envieu-nos les vostres idees abans de l’1 de març de 2017!