Butlletí Notícies 285

Dijous, 24 novembre, 2016

III Conferència Estatal "Tinguem Cura del Planeta" a Logronyo, Introduiu les dades al Mapa Barcelona + Sostenible, la bassa de l'Escola Fluvià, el nou menjador de l'Escola Sant Gregori i recursos sobre persones refugiades i sobirania alimentària

Joves catalans a la III Conferència Estatal

Del 16 al 19 de novembre s’ha celebrat a Logronyo la III Conferència Estatal “Tinguem Cura del Planeta” en la qual joves de diferents comunitats han compartit experiències i han establert les “claus per una vida sostenible”.

Actualitzeu les dades al mapa B+S

Voleu comunicar totes les actuacions que feu al centre a través del Mapa B+S? Voleu saber què fan les altres escoles de la xarxa? Us expliquem com fer-ho!

Investiguem la bassa

A l’espai natural de la bassa de l’Escola Fluvià els nens i nenes desenvolupen la seva curiositat i aprenen nous conceptes relacionats amb el medi natural.

Premi estatal per a un institut de la xarxa

L’Institut Narcís Monturiol guanya el premi estatal d’Aprenentatge i Servei 2016, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat.

Sensibilització vers les persones refugiades

Us presentem un seguit d’eines i iniciatives que s’estan duent a terme actualment per tal de sensibilitzar sobre la problemàtica de les persones migrants i refugiades.

Us invitem...

...a apuntar-vos a alguna de les activitats del City to City FAD Award, a presentar un vídeo per al concurs “Refresh Food Waste Solution”, a participar a les jornades “El dret dels infants a la ciutat” i a fer un cop d’ull a "What's really warming the world", un recurs que explica les causes del canvi climàtic.

Per una sobirania alimentària

Arran de la sessió de formació del Seminari d’Agroecologia Escolar, recollim un seguit de materials per primària i secundària i un reportatge basats en el concepte de sobirania alimentària.