Enfortim la nostra comunicació

Doneu-vos a conèixer com a membres de la xarxa i feu difusió de les vostres accions per la sostenibilitat a través dels canals de comunicació de què disposeu.

Quan un centre inicia o continua el seu procés dins la xarxa Barcelona Escoles + Sostenibles dedica una gran quantitat d’hores i esforços amb la finalitat de contribuir a la sostenibilitat de la ciutat. És important doncs, donar a conèixer i reconèixer aquest treball per tal que altres centres i tota la ciutadania en general sigui conscient de la feina i els valors que hi ha darrera aquesta tasca.

Us animem doncs, a que feu ressò i difusió de la vostra pertinença a la xarxa i les vostres accions a través dels diversos canals de comunicació de què disposeu.


COM DONAR A CONÈIXER QUE SOU MEMBRES D'ESCOLES + SOSTENIBLES?
 

  • Afegir el logotip d’Escoles + Sostenibles al web: aquí teniu la versió descarregable i actualitzada del logo de la xarxa, el qual podeu afegir al web i a altres espais de comunicació per donar a conèixer que en formeu part o bé actualitzar-lo en cas de què tingueu la versió antiga.
  • Enllaç al web d’Escoles + Sostenibles: fa uns mesos vam actualitzar el nostre web i vam canviar la URL (la direcció de l’enllaç), assegureu-vos que el vostre espai web disposa de l’enllaç correcte al web: www.bcn.cat/escolessostenibles
     
  • Utilitzar #EscolesSostenibles al twitter: fer ús d’aquest hashtag us permetrà fer difusió de les vostres accions de sostenibilitat a través de twitter i també veure i extreure idees de les iniciatives que emprenen altres centres de la xarxa.
  • Visualitzar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat: teniu al vostre abast la versió descarregable del Compromís, el document que tots els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible signen i que acredita la seva pertinença a la xarxa. Més de 1.000 entitats, empreses i centres educatius col·laboren amb la sostenibilitat de la ciutat sota aquest paraigües.

 

COM FER DIFUSIÓ DE LES VOSTRES ACCIONS PER LA SOSTENIBILITAT?
 

  • Penjar el projecte de centre d’Escoles + Sostenibles: a través del vostre web, newsletter, blog o qualsevol canal de difusió podeu penjar i compartir el vostre projecte de centre per tal de que es visualitzi la línia de treball i la formació que seguiu amb la xarxa Escoles + Sostenibles.
  • Compartir les vostres accions per la sostenibilitat: aquestes tasques inspiradores resulten de gran interès per a alumnat i professorat d’altres centres i per a la ciutadania. Podeu enviar-nos una notícia i la penjarem al butlletí, podeu publicar-les al vostre web, compartir-les a twitter amb #EscolesSostenibles i tots aquells canals que us siguin d’interès.