Butlletí Notícies 291

Dijous, 9 març, 2017

El rap de les Escoles + Sostenibles, la Secretaria es trasllada per obres, indicadors de sostenibilitat 2015, horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi, l'obrador de sorra, microplàstics a la Barceloneta, visita als rosers del parc de Cervantes, Dia Mundial de l'aigua i nous apartats del web.

Ara toca rapejar!

Un cop rebudes les vostres propostes d’estrofes per a la cançó d’Escoles+Sostenibles ara falta afegir-hi ritme! El proper 20 d’abril alumnat d'ESO, batxillerat i cicles formatius ens trobarem per a endinsar-nos en el món del rap i el trap. Us ho perdreu?

Ens traslladem per obres

Durant els propers mesos la Fàbrica del Sol serà rehabilitada per tal de millorar-ne les instal·lacions, oficines i acollir una nova exposició. A partir del dilluns 13 ens podreu trobar als mòduls situats just al costat. Consulteu la disponibilitat del Servei de Documentació i la Secretaria.
 

Ja estan disponibles els Indicadors de Sostenibilitat del 2015

El 61% dels resultats dels indicadors de sostenibilitat del 2015 milloren respecte als del 2014. El document incorpora bones pràctiques dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.

Visita als horts compartits de Sarrià-Sant Gervasi

El regidor del districte de Sarrià- Sant Gervasi visita els horts compartits "la Palmera Verda" en els quals participen les escoles de la xarxa Peter Pan, John Talabot, i l’EEE Fàsia Sarrià.

Les sensacions de l'obrador de sorra

De la mà de l’EBM el Tren descobrim una proposta d’experiència de joc basada en el plaer de l’exploració i investigació a través de la sorra i diferents materials viscuts, acuradament seleccionats i distribuïts.

Anàlisi de microplàstics a la Barceloneta

L’Institut Fort Pius inicia un projecte de ciència ciutadana del Museu Marítim de Barcelona anomenat “Observadors de la platja”, en el qual estudien la presència de microplàstics a la sorra de la Barceloneta.

Més aprop dels rosers

Com es poden els rosers? Quants pètals té una rosa? Com es pot participar al Concurs Internacional de Roses Noves? Descobriu totes les respostes amb els 4 alumnes de l’EEE Mare de Déu de Montserrat que van visitar el Parc de Cervantes.

L'agenda de l'aigua

Us proposem un recull  de recursos i activitats organitzades per diverses entitats i equipaments de la ciutat per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març.

Nous apartats al web

El web és la nostra carta de presentació, així que des del programa apostem per facilitar-ne l’ús i millorar-ne la comprensió. Aquesta vegada han tocat els apartats sobre Escoles+Sostenibles i els recursos. Consulteu les novetats!

Us invitem

...a presentar el vostre projecte a “Barcelona educa per a la Justícia Global”, a visitar l’exposició “Cap on anem?”, a assistir a la conferència “Mirades a la mobilitat sostenible”, a la jornades “Agroecologia i Economia Social i Solidària” i “Energències”, a participar a la Verdinada de Gràcia i a inscriure-us a les accions de neteja “Let’s clean Europe”.