Ens traslladem per obres

Durant els propers mesos la Fàbrica del Sol serà rehabilitada per tal de millorar-ne les instal·lacions, oficines i acollir una nova exposició. A partir del dilluns 13 ens podreu trobar als mòduls situats just al costat. Consulteu la disponibilitat del Servei de Documentació i la Secretaria.
 

Durant els propers mesos la Fàbrica del Sol serà rehabilitada per tal de millorar-ne les instal·lacions, oficines i acollir una nova exposició. La Fàbrica del Sol es convertirà de nou en un edifici referent en sostenibilitat, saludable i intel·ligent que comprendrà el funcionament dels fluxes naturals dels seus elements –matèria i energia- de manera respectuosa i interconnectada. Per aquest motiu, els equips de la Secretaria d’Escoles+Sostenibles, Entitats i Empreses+Sostenibles, Comerç+Sostenible i el Servei de documentació d’Educació Ambiental ens traslladem durant els mesos que duraran les obres. Ens trobareu ben a prop, en uns mòduls instal·lats just al costat de la Fàbrica del Sol.
 

IMPORTANT!

Durant aquesta setmana, del 6 al 10 de març, el Servei de documentació d’Educació Ambiental romandrà tancat per trasllat. A partir del dia 13 de març s’atendran  consultes telefòniques i per correu electrònic, però no es podran oferir consultes presencials. La previsió per a reprendre-les serà  a partir del 20 de març. La nova ubicació temporal afectarà als recursos que s’oferien fins ara, tant els de consulta com els de préstec, dels quals s’haurà fet una selecció. Es continuaran oferint lectures, llibres per a nens i nenes, materials didàctics, documentals, jocs, aparells mesuradors i algunes de les maletes temàtiques.

Per tal de gestionar les reserves i préstecs interbibliotecaris us demanem que contacteu prèviament per telèfon o per correu electrònic, ja que podria ser que el material que es vulgui reservar o demanar en préstec no estigui disponible. Pel que fa a la resta de serveis,  es continuarà amb el mateix funcionament.  

A part del Servei de Documentació, el dia 10 de març, la secretaria d’Escoles + Sostenibles no podrà atendre trucades ni correus electrònics pel mateix motiu.

 

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.