Nou horari d'atenció i prèstec

Degut a les obres de rehabilitació de la Fàbrica del Sol, l’horari del Servei de Documentació d'Educació Ambiental serà de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 18h.


Com hem anunciat anteriorment, la Fàbrica del Sol està en obres per tal de millorar-ne les instal·lacions, oficines i acollir una nova exposició. Actualment ens podeu trobar als mòduls que es situen just al costat, inclòs el Servei de Documentació d’Educació Ambiental, que ha modificat el seu horari: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 18h.
 

Per tal de garantir l’atenció dels usuaris durant el període d’obres, les visites que siguin presencials s’atendran amb cita prèvia. La nova ubicació temporal afecta als recursos que s’oferien fins ara, tant els de consulta com els de préstec, dels quals s’ha fet una selecció. Es continuen oferint lectures, llibres per a infants, materials didàctics, documentals, jocs, aparells mesuradors i algunes de les maletes temàtiques. Per tal de gestionar les reserves i préstecs interbibliotecaris us demanem que contacteu prèviament per telèfon o per correu electrònic, ja que podria ser que el material que es vulgui reservar o demanar en préstec no estigui disponible. Pel que fa a la resta de serveis,  es continuarà amb el mateix funcionament. 

 

Servei de Documentació d’Educació Ambiental

93 256 25 92

documentacioambiental@bcn.cat