Una cloenda ben sonada

Aquest any el 13 de juny serà per recordar, farem un acte de cloenda ben boig i multitudinari. Aquest cop la trobada acollirà alumnat i professorat d'infantil, primària i secundària i cantarem plegats la versió final de l’himne d’Escoles + Sostenibles. Guardeu-vos la data!


Com segurament ja sabeu, enguany a l’acte de cloenda la farem ben grossa. Cantarem ben alt i clar amb la nova cançó d’Escoles + Sostenibles i ho farem conjuntament, perquè aquest curs ens trobarem educació infantil, primària i secundària, el 13 de juny! Ja us podeu reservar la data!

Com cada any, hi haurà un espai d’intercanvi d’experiències per als centres de secundària, així com també els diferents tallers i intercanvis per als centres de primària i educació infantil.

Al final del matí ens trobarem tots i totes per compartir una bona estona cantant i ballant la cançó cocreada  d’Escoles + Sostenibles. El grup musical Xiula i els eskamots dels diferents centres de la xarxa dinamitzaran l’acte i ens faran gaudir del ritme i la melodia de la nostra pròpia cançó.

En aquesta cloenda…no hi podeu faltar! Reserveu-vos el 13 de juny.

 

ACTE DE CLOENDA DE SECUNDÀRIA

Data: 13 de juny de 2017

Horari: de 8:30 a 12:30h

Lloc: Cotxeres de Sants i Parc de l’Espanya Industrial

ACTE DE CLOENDA DE PRIMÀRIA I EDUCACIÓ INFANTIL

Data: 13 de juny de 2017

Horari: de 9:30 a 12:30h

Lloc: Parc de l’Espanya Industrial

 

ENCARA QUEDEN PLACES PER AL TALLER DE RAP!

Si no us podeu aguantar les ganes de moure l’esquelet i ser creatius, encara sou a temps d’apuntar-vos al taller de rap del qual sortiran lletres per a incorporar a la cançó.  El proper 20 d’abril de 9.00 a 12.30h ens trobarem a l’Espai Jove La Fontana amb un grup de 30 alumnes d’ESO, batxillerat o cicles formatius amb ritme i imaginació que vulguin formar part d'aquest procés. Us ho perdreu? Si esteu interessats/des en participar-hi empleneu el formulari.

Teniu temps fins el 31 de març!
 

> Inscripcions al taller de rap