Butlletí Notícies 296

Dijous, 18 maig, 2017

Ja tenim la canço de les Escoles + Sostenibles, microxarxa sobre mobilitat sostenible, participació al Dia sense cotxes, 10 centres participen al Dia Mundia Envers el Soroll, Fem Xarxing 2017, la mallerenga en directe al Betània-Padmos, jornada de conscienciació amb les persones refugiades a l'escola Sagrada Família Horta, tres nous horts, presentació del llibre "Educació Ambiental. D'on venim? Cap a on anem?", i recomanacions del Servei de Documentació.

A punt per assajar la cançó?

Després de mesos de preparació arriba en primícia la cançó de l’himne d’Escoles + Sostenibles que podeu començar a practicar per a l’estrena a l’acte de cloenda. Recordeu, últims dies per a les inscripcions! 

Ens motiva la mobilitat sostenible i segura

Voleu engegar una campanya de comunicació sobre la mobilitat sostenible? El curs vinent podreu viure l'experiència de ser periodistes i comunicadores. El dia 30 de maig us donarem més detalls sobre la nova microxarxa i el Dia sense cotxes. Participeu-hi!

El patrimoni sonor de la ciutat

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació Envers el Soroll, celebrat el passat 26 d’abril, 10 centres de la xarxa van participar a “Barcelona Sona” enregistrant  diversos tipus de sons al voltant de l’escola.

Així va ser el Fem Xarxing 2017

Prop d’un centenar de persones van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta sisena edició va tenir l’economia circular com a fil conductor i en la que es va convidar tots els membres de la xarxa B+S a involucrar-se en la Convenció pel Clima.

La mallerenga en directe

Arriba la mallerenga blava a la caixa niu del pati de l'escola Betània-Patmos, on hi ha instal·lada una vídeocàmera. No us perdeu la retransmissió en viu de l'alimentació de les cries, els animals que les visiten i tots els moviments de la parella que hi ha nidificat.

Una jornada de conscienciació i suport a les persones refugiades

L’escola Sagrada Família Horta, en el marc del Dia Carumanda, dedicat a la sensibilització social, va realitzar diferents activitats per descobrir i comprometre’s amb la situació i acollida de les persones refugiades.

L'economia circular s'aplica a tres nous horts

Reciclatge de jardineres, reaprofitament de materials, reutilització de recipients... tres nous horts del programa en què s’allarga la vida útil dels productes!

El present i el futur de l’educació ambiental

El proper 8 de juny es presentarà el nou llibre "Educació Ambiental. D'on venim, cap a on anem?", una radiografia de l’estat de l’educació ambiental de la mà de persones amb gran expertesa en aquest àmbit. Ja teniu disponible la publicació al Servei de Documentació

El Servei de Documentació recomana...

Una publicació sobre les abelles i sobre el procés de fabricació de la mel i una guia sobre prevenció de la contaminació lumínica.

Us invitem...

...a presentar la vostra candidatura al Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”, a participar en la Festa de la Ciència, a consultar l’entrevista a Maria Antònia Canals de la revista Barcelona Metròpolis, a visitar el nou web del Programa Alimentació i a assistir a una xerrada sobre nutrició infantil i juvenil.