La mallerenga en directe

Arriba la mallerenga blava a la caixa niu del pati de l'escola Betània-Patmos, on hi ha instal·lada una vídeocàmera. No us perdeu la retransmissió en viu de l'alimentació de les cries, els animals que les visiten i tots els moviments de la parella que hi ha nidificat.

Fa uns anys l'escola Betània-Patmos va instal·lar una càmera d'observació científica en una capsa niu que es va col·locar al pati de l'escola. Això els va permetre observar en directe el procés d'incubació i cria diverses vegades. Durant els darrers anys, el niu havia estat ocupat per espècies diferents que no van acabar niuant. Afortunadament, enguany ha tornat la mallerenga blava.

Us convidem a llegir el document del Departament de Ciències de l'Escola en el qual hi apareix tota la informació detallada sobre el retorn de la mallerenga. 

Per últim, us convidem a fer un cop d'ull a la càmera en directe instal·lada al pati de l'escola Betània-Patmos. No us hi entretingueu i mireu-lo aquests dies, les mallerengues només s'hi quedaran un parell de setmanes!

+ INFO

 

EMISSIÓ EN DIRECTE DE LES MALLERENGUES DEL BETÀNIA-PATMOS