Impliqueu-vos per la sostenibilitat!

Enguany es compleixen 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i ho celebrarem amb diferents actes abans d’acabar l’any. Esteu convidats i convidades a assistir-hi i a participar en els grups de treball de la Convenció 2017!

 

La xarxa Barcelona + Sostenible és un teixit que engloba ciutadania, centres educatius, entitats, empreses i comerços de tota la ciutat i té com a full de ruta el document del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La segona edició d’aquest document es publicà l’any 2012 i té una vigència de 10 anys (fins el 2022).

Aquest any es celebra l’equador d’aquest període, i resulta una ocasió ideal per reunir els diferents agents que actuen per la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona (des d’empreses fins als centres educatius) i fer una revisió dels passos que s’han donat seguint els 10 objectius que incorpora el Compromís.

És per això que estem organitzant diferents esdeveniments per celebrar l’equador del Compromís, que tindrà com a moment culminant la darrera setmana de novembre 2017:

 • Jornada Ajuntament + Sostenible:
  Dimarts 28 de novembre, es celebrarà en conjunt amb el personal de les dependències i els serveis municipals.
   
 • Convenció de Signants:
  Dijous 30 de novembre, estarà adreçada a tota la xarxa B+S (centres educatius, entitats, empreses, institucions i comerços.)
   
 • Festa de la Sostenibilitat:
  Cap de setmana del 2 i el 3 de desembre, amb motiu de la reforma de l’edifici de La Fàbrica del Sol, se celebrarà amb tota la ciutadania la inauguració de l’equipament i tots els membres de la xarxa B+S hi sou especialment convidats. 

 
Voleu formar part del grup de treball Convenció 2017?

Per tal d’avaluar el grau d’assoliment dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 en els darrers 5 anys i promoure l’acció conjunta dels propers anys que queden, volem crear un grup de treball de valoració dels avenços i identificació de reptes pendents.
 

Què implica formar part del grup de treball?

- La revisió i aportació de continguts sobre documentació.

- La participació en dues sessions de treball i en la jornada de la Convenció de Signants, que abastarà un període del juliol al novembre:

Juliol-Agost. Revisió i lectura de documentació aportada per la Secretaria B+S.

Setembre. 1a sessió del grup de treball: avaluació, diagnosi i brainstorming de reptes.

Octubre. 2a sessió del grup de treball: priorització de reptes i propostes d’organització per assolir-los.

30 de novembre. Implicació en la Convenció de Signants.

 

> Estic interessat/da en formar part del grup de treball de la Convenció

A partir dels resultats d'aquesta consulta, s'organitzarà el grup de treball. Durant el mes de juliol es concretaran les dates i s’obriran les inscripcions.