Us invitem...

...a presentar la candidatura del vostre centre als premis Huertos Educativos Ecológicos i Participa a l'Escola.

1. Premi Huertos Educativos Ecológicos: un premi organitzat a tot l’Estat espanyol per reconèixer la tasca dels centres i entitats en educació ambiental. Es poden presentar escoles d’infantil, primària i secundaria, a més de centres de batxillerat i d’educació professional. El premi té una dotació de 1.000 € que s’utilitzarà per finançar el projecte de l’hort.

Termini: fins el 15 de juliol.

+ INFO

 

2. Premi Participa a l’Escola: convocat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, pretén fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa. Té una dotació de 5.500 €

Termini: fins el 31 de juliol.

+ INFO

 

...a participar en les activitats de la setmana de l’energia o utilitzar els recursos que us proposem per portar la conscienciació de l’estalvi energètic i l’ús de les renovables al centre i les aules.

+ INFO

...a assistir a la II Trobada Catalana d’Escoles Bressol. Hi haurà tallers relacionats amb la natura i l’educació ambiental.

> Inscripcions

> Consulta el programa

...a participar en les sessions del programa d’accions de Residu Zero. S’informarà de les actuacions que ja estan en marxa i es podran fer aportacions sobre les línies de treball presents i de futur.

> Inscripcions

> Consulta el Programa

…a aprendre sobre educació ambiental participativa i comunitària amb el taller a càrrec d’Eloisa Tréllez Solís. Sota el títol “Educació Ambiental i Participativa Comunitària: Construcció prospectiva de futurs, perspectiva de gènere i creació artística”, els dies 6 i 7 de juliol s’imparteix aquest taller teòric i pràctic a l’Aula Ambiental Bosc Turull.

+ INFO