Butlletí Notícies 299

Dijous, 29 juny, 2017

Últim butlletí del curs, la plaga de l'escola Orlandai, tècniques per reutilitzar l'oli de cuina dels Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka, un projecte musical per una Europa sense fronteres de l'EMAV i recomanació de lectures per l'estiu.

Últim butlletí del curs: fins al setembre!

Arriba l’estiu, les aules es buiden i els centres tanquen les seves portes: s’ha acabat un curs més. Ens acomiadem de vosaltres i us desitgem bones vacances, amb ganes de tornar-nos a veure al setembre amb les piles carregades!

Uns convidats molt golafres

L’hort de maduixeres de l’Escola Orlandai s’ha vist assetjat per una munió de porquets de Sant Antoni que creiem que s’han menjat molts dels fruits. L’alumnat ens explica com hi ha posat remei!

Donem una nova a vida a l’oli de cuina

L’oli de cuina quan s’aboca a la pica acaba contaminant el mar. Per això, el Col·legi Jesuïtes Gràcia - Kostka ha iniciat un projecte per educar en el reciclatge d’aquesta substància.

Música per una Europa sense fronteres

L’escola EMAV ha produït el vídeo solidari "Cançons de llibertat" en col·laboració amb Stop Mare Mortum, una plataforma ciutadana per fomentar el canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries.

Submergiu-vos en la lectura aquest estiu

Com crear pintures naturals, fer joguines amb elements de la natura, descobrir tot el que es pot fer amb un pal i aprendre a observar els ocells són les temàtiques dels llibres que us recomanem per a les vacances.

Us invitem...

...a gaudir de les activitats del col·lectiu Volta i dels equipaments d’educació ambiental de la ciutat, a inscriure-us al taller Colors a la platja i a la Nit dels Ratpenats, a participar en el concurs Escoles Verdes i a llegir i reflexionar sobre l’article “Volatilitat sòlida”.