Butlletí Notícies 300

Dijous, 14 setembre, 2017

Nou curs, butlletí 300 i terminis de la sol·licitud de subvenció, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, inscripcions al grup de treball de la Convenció B+S, els centres educatius a l'acte de cloenda, l'hort del Fort Pienc gestionat per l'Institut Fort Pius, recursos mobilitat i entrevista a Teresa Franquesa.

Nou curs i 300 butlletins!

Iniciem el nou curs amb energia renovada i la publicació del Notícies número 300. Consulteu les novetats i pareu atenció a la sol·licitud de subvencions que aquest any finalitza el 22 de setembre.

Mobilitzem-nos per un aire més net

La millora de la qualitat de l’aire és el tema central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que torna, enguany, del 16 al 22 de setembre. No us perdeu el Dia Sense Cotxes, el divendres 22 de setembre. En el marc d’aquesta celebració, al barri de Sant Antoni hi haurà la presentació de la maleta de recursos sobre mobilitat!

Sumeu-vos al grup de treball de la Convenció

Aquest novembre se celebra l’equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 amb la Convenció de Signants. Voleu formar part del grup de treball d’aquest esdeveniment? La primera sessió serà el 28 de setembre. Apunteu-vos-hi!

Com van viure els centres la cloenda?

Set centres del programa comparteixen de primera mà la seva experiència a la cloenda d’Escoles + Sostenibles del passat 13 de juny, un acte que va reunir prop de 600 persones i en què es va presentar l’himne “El nou combustible”.

L'alumnat de l'Institut Fort Pius rep un reconeixement

El concurs SAME World premia el projecte d’aprenentatge servei “Col·laborem amb l’Hort de Fort Pienc”,  gestionat per l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Fort Pius.

La mobilitat està de moda

Aquest setembre la mobilitat està de moda. És el moment perfecte per participar o consultar els recursos recomanats pel Servei de Documentació: concursos, guies, propostes didàctiques, cursos i molt més!

Us invitem...

El premi Escoles Verdes, el concurs “Videocomposta”, la Setmana Europea de Prevenció de Residus, les activitats del CosmoCaixa, els diàlegs d’educació i comunicació ambiental i el mercat agroecològic de Vallcarca són les activitats i guardons als què us recomanem participar.

Entrevista a Teresa Franquesa

“L’educació ambiental ha de capacitar per a l’acció, no adoctrinar”. La directora d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat de l'àrea d'Ecologia Urbana ens parla d'educació ambiental. Un vídeo recomanable en les vostres reunions i presentacions d'aquest inici de curs.