Com van viure els centres la cloenda?

Set centres del programa comparteixen de primera mà la seva experiència a la cloenda d’Escoles + Sostenibles del passat 13 de juny, un acte que va reunir prop de 600 persones i en què es va presentar l’himne “El nou combustible”.

 

El 13 del juny passat es va celebrar l’acte de cloenda del curs del programa Bcn E+S que va tenir una participació de prop de 600 persones entre alumnat i professorat. L’acte, en un inici, es va organitzar en dos espais diferents: els centres de primària es van trobar al parc de l’Espanya industrial i els de secundària a les Cotxeres de Sants.

Posteriorment alumnat i professorat de tots els nivells educatius es van trobar al parc de l’Espanya Industrial. Va ser una jornada distesa i festiva, que a part dels intercanvis d’experiències i els tallers, va tenir com a moment culminant la presentació de la cançó “El nou combustible”, un tema elaborat durant tot el curs passat entre els Xiula i alguns dels centres d’Escoles + Sostenibles.

> Crònica de l’acte de cloenda

 

Però...com ho van viure els centres?

Volem donar a conèixer com van viure l’experiència els centres que van participar a l’acte, i és per això que us deixem amb els relats de set escoles que han volgut compartir la seva vivència al seu web.

 

LES VIVÈNCIES DE LA CLOENDA
     

ESCOLA MALLORCA

ESCOLA DE MITJANS AUDIOVISUALS

ESCOLA SOLC

Coneix la seva experiència!

Coneix la seva experiència!

Coneix la seva experiència!

 

ESCOLA PIA SANT ANTONI

INSTITUCIÓ MONTSERRAT

SANTA MARIA DELS APOSTOLS

Coneix la seva experiència!

Coneix la seva experiència!

Coneix la seva experiència!

     
 

ESCOLA VEDRUNA GRÀCIA
 
ESCOLA ORLANDAI
 


 
 
Coneix la seva experiència! Coneix la seva experiència!