La mobilitat està de moda

Aquest setembre la mobilitat està de moda. És el moment perfecte per participar o consultar els recursos recomanats pel Servei de Documentació: concursos, guies, propostes didàctiques, cursos i molt més!

 

Concurs "ClicMob!"

Concurs fotogràfic que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2017 a la xarxa Instagram.

Del 12 al 26 de setembre.

+ INFO

 

Conducció segura en bicicleta per a escolars

Curs impartit per Biciclot dirigit a alumnat de 6è de primària organitzat per l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona. L'objectiu és aprendre a utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport urbà en els desplaçaments quotidians.

+ INFO

 

 

Com anar en bicicleta per la ciutat?

Guia il·lustrada amb 10 consells pràctics per circular amb seguretat per la ciutat.

+ INFO

 

 

 

 

Mobilitat i qualitat de l’aire

Disponible a partir del dia 22 al web d’Escoles + Sostenibles. Aquesta nova guia es presentarà el divendres 22 juntament amb la maleta de la qualitat de l'aire i la mobilitat en l’activitat del Dia Sense Cotxes al barri de Sant Antoni.

> Inscriu-te i aconsegueix la teva guia!

 

 

 

La mobilitat sostenible a l’escola

Propostes didàctiques dirigides a educadors de cicle infantil i de primària per aproximar els nens i nenes al concepte de la mobilitat sostenible, i fer-los adonar de la importància d’adquirir uns bons hàbits de mobilitat que contribueixin a fer de la ciutat un entorn més humà, tranquil i acollidor.  

 

+ INFO