Nou curs i 300 butlletins!

Iniciem el nou curs amb energia renovada i la publicació del Notícies número 300. Consulteu les novetats i pareu atenció a la sol·licitud de subvencions que aquest any finalitza el 22 de setembre.
 

Us donem una càlida benvinguda després d’aquest període de vacances. Esperem que hagueu gaudit molt de l'estiu i que hagueu tornat amb les piles ben carregades... us esperen grans experiències aquest curs!

Abans de posar-vos al dia amb les novetats, comentar-vos que aquest butlletí és molt especial ja que és l’edició número 300 del “Notícies”. El butlletí va començar amb el naixement del programa Escoles + Sostenibles, aleshores l’Agenda 21 Escolar, l’any 2001. En aquest transcurs, s’han publicat notícies de tot tipus: novetats del programa, recursos pedagògics, experiències i bones pràctiques de les escoles, activitats i concursos... Ens fa molta il·lusió doncs, començar amb aquesta publicació.

A part del butlletí, aquest curs s'inicia ben carregat de novetats i informació que volem compartir amb vosaltres.

 

TERMINI DE SOL·LICITUD DE SUBVENCIONS: 22 DE SETEMBRE

Ja podeu utilitzar el portal de tràmits per fer la sol·licitud de subvenció d’Escoles + Sostenibles d’aquest curs. Animem a totes aquelles persones que encara no hagueu presentat el projecte i la sol·licitud de subvenció, a fer-ho el més aviat possible i no esperar a l’últim moment. Per fer-ho telemàticament és necessari tenir el certificat digital vigent o DNI electrònic del representant legal del centre. Si és així, tramitar-ho us resultarà molt més senzill que presencialment.

En cas de no tenir el certificat digital, es podrà presentar la sol·licitud presencialment.  No obstant us animem a fer-vos-el per a futures convocatòries.

RECORDEU: si feu la sol·licitud presencialment, el projecte en paper cal que estigui signat per algun membre de l'equip directiu i la sol·licitud de subvenció (document bàsic 1) pel director/a.


Com puc fer la sol·licitud online?

  1. Accedir al portal de tràmits de la subvenció (on trobareu la documentació que cal presentar, la descripció del tràmit etc.). És imprescindible utilitzar el navegador Internet Explorer, comprovar que tots els requiriments tècnics estan instal·lats i que el vostre certificat digital sigui vigent.
  2. Clicar “continuar” a l’apartat sol·licitud de subvenció.
  3. Introduir les dades (es pot fer de dues maneres: com a centre o com a director/a o gerent de l’entitat).
  4. Adjuntar el projecte d’Escoles + Sostenibles 2017-2018 (Amb format PDF d’Acrobat Reader 7.0 o superior que es genera a l’editor de projectes).
  5. Confirmar el formulari i signar la presentació al registre telemàtic.
  6. Pantalla final (des de la qual es pot imprimir el justificant del registre).
     

> Consulta la informació completa del procediment de sol·licitud de subvencions telemàtic (Pdf)

+ INFO

 

INSCRIPCIONS A LES MICROXARXES

Si us interessa aprofundir en les temàtiques del soroll, la prevenció de residus, el compostatge, la mobilitat o bé esteu tractant alguna d’aquestes temàtiques en el vostre projecte d’Escoles + Sostenibles, ja us podeu inscriure a les microxarxes 2017-2018!

El termini d’inscripcions és fins el 22 de setembre.

+ INFO

Com a novetat d’aquest curs neix una nova microxarxa anomenada “Fem campanya per una mobilitat sostenible i segura” que ofereix la possibilitat d’aprendre a dissenyar amb l’alumnat una campanya de comunicació sobre mobilitat.

 

 

FORMACIÓ PRIMER TRIMESTRE CURS 2017-2018

Ja teniu a punt les pròximes sessions del primer trimestre d’aquest curs, ja podeu consultar totes les dates i informació al web de formació.

Podeu consultar també el calendari amb totes les sessions!

> Pàgina web de formació