Butlletí Notícies 302

Dimecres, 11 octubre, 2017

Acte de signatura, compost i mulch, benvinguda al Peace Boat, diversos centres participen al Dia Sense Cotxes, recursos sobre la cultura de la pau i novetats del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

Tot a punt per a l'acte de signatura

El 24 d'octubre al matí estan convidats a aquest acte de benvinguda representants dels centres nous i dels que renoven projectes triennals aquest curs. Ja us heu inscrit?

És l'hora dels "compostaires"

Per complementar les accions als vostres horts i jardins escolars, des del programa Escoles + Sostenibles us oferim compost i mulch perquè us convertiu en compostaires! Estigueu alerta, aquesta setmana rebreu un correu amb tota la informació detallada.

El Peace boat amarra a Barcelona

El passat 22 de setembre més de 120 alumnes de 10 centres educatius de l’àrea metropolitana de Barcelona van donar la benvinguda al Peace Boat, un vaixell que pretén implicar-los amb el canvi climàtic i les qüestions ambientals.

Activitats en una ciutat sense fums

Les escoles sostenibles es bolquen amb el Dia Sense Cotxes. Durant el 22 de setembre, un total de 27 centres del programa hi van participar i van organitzar tallers i activitats ben originals al carrer. Descobriu les seves experiències!

Recursos per promoure la cultura de la pau

Com podem tractar la no violència i la cultura de la pau al centre? Us oferim un seguit de recursos per a abordar aquesta temàtica.

El més nou del Servei de Documentació

Plantes aromàtiques a l’escola, activitats per aprendre a pintar i dibuixar, espais pensats per a la infància i aprendre a fer coses a l’aire lliure amb mal temps són les temàtiques de les noves publicacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Us invitem

Trobada amb la guardonada del premi Ramon Margalef, la visita per a professorat de l’exposició “Després de la fi del món”, el taller pel Dia Mundial de les Ciutats, els ajuts per a projectes d’aprenentatge-servei, el premi “El menjar no es llença”, la guia didàctica de l’AMB i una notícia sobre el decret de menjadors escolars són els guardons, recursos i lectures que us recomanem.