Butlletí Notícies 303

Dijous, 26 octubre, 2017

Butlletí: crònica de acte de signatura, inaugurem la Fàbrica del Sol, obertes les sol·licituds de compost i mulch, 130 anys de l'Escola Joan Baptista, els horts de l'escola Sant Josep de Teresianes, CEM Montseny i el "Dia Verd" de l'Escola el Polvorí, recursos de qualitat de l'aire i entrevista a Jaume Terradas.

Un acte de signatura de circ!

Actuacions, trucs, experiències dels centres i d’altres sorpreses en un acte que dona la benvinguda al programa d’Escoles+Sostenibles a 17 centres nous i a 31 que renoven el seu projecte triennal.

Inaugurem la nova Fàbrica del Sol

Amb les obres de rehabilitació finalitzades, l’equipament de La Fàbrica del Sol obre les seves portes el diumenge 3 de desembre amb un munt d’activitats. Alumnat, voleu participar en l’organització d’una d’elles? Us animeu a fer de professionals comunicadors? Reserveu-vos la data! [Acte ajornat al 28 de gener degut a la convocatòria d'eleccions]

Obertes les sol·licituds de compost i mulch

Ja podeu demanar aquests recursos per als vostres horts i jardins del centre i recollir-los aquest mes de novembre. Teniu temps fins el 3 de novembre per emplenar la sol·licitud.

L’escola Joan Baptista celebra 130 anys

El centre organitza una festa al carrer oberta a tot el barri per festejar els 130 anys en la qual s’hi va poder veure una mostra de totes les iniciatives que s’ofereixen des de la Fàbrica del Sol.

Els espais plens de vida

Un nou hort de l’escola Sant Josep de Teresianes, plantades a l’hort del CEM Montseny i el “Dia Verd” de l’escola el Polvorí són alguns exemples de les actuacions de l’escoles sostenibles relacionades amb l’entorn.

Voleu analitzar la qualitat de l’aire de la nostra ciutat?

Una nova guia, una maleta pedagògica i aparells de mesura us ajudaran a tractar amb l’alumnat què és la contaminació de l’aire i com pot afectar a la nostra salut i benestar.

Entrevista a Jaume Terradas

“El futur de l’educació ambiental és crear un nexe entre el que se sap i el que s’ha de fer. I que la gent hi participi” Jaume Terradas, Catedràtic d’ecologia de la UAB reconegut com un dels introductors de l’educació ambiental a Catalunya.

Us invitem...

L’acte de presentació del document “Educació per als Objectius de Desenvolupament Sostenible”, les activitats i pel·lícules del “Petit FICMA”, la gimcana “GimcAnimal” i els tallers “Reutilitza-ho” d’economia circular són els esdeveniments als que us animem a participar.