Inaugurem la nova Fàbrica del Sol

Amb les obres de rehabilitació finalitzades, l’equipament de La Fàbrica del Sol obre les seves portes el diumenge 3 de desembre amb un munt d’activitats. Alumnat, voleu participar en l’organització d’una d’elles? Us animeu a fer de professionals comunicadors? Reserveu-vos la data! [Acte ajornat al 28 de gener degut a la convocatòria d'eleccions]

 

Durant els últims mesos la Fàbrica del Sol ha estat rehabilitada per tal de millorar-ne les instal·lacions, les oficines i acollir una nova exposició. La Fàbrica del Sol serà un edifici referent en sostenibilitat, saludable i intel·ligent que comprendrà el funcionament dels fluxos naturals dels seus elements –matèria i energia- de manera respectuosa i interconnectada. El diumenge 3 de desembre inaugurem la nova Fàbrica del Sol. Serà un acte molt especial en el qual podreu veure les reformes d’aquest edifici de referència pel que fa a la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona. Aquesta celebració comptarà amb diverses activitats i tallers per donar a conèixer l’equipament i veure’n els diferents racons.


DINAMITZA ESPAIS AMB L'ESKAMOT

Per aquesta ocasió, l’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramón Nonat, ens ha fet noves propostes de col·laboració. Voleu unir-vos a la dinamització dels diferents espais? Us en fem cinc cèntims perquè penseu en quin us agradaria participar-hi:

  • Photocall: animar als visitants a fer-se fotografies amb diferent roba i altres complements.
  • Deixa la teva empremta!: anotar tots els desitjos en un skyline gegant de Barcelona per fer una Barcelona + Sostenible.
  • El visitant més sostenible: trobar el visitant més sostenible a partir d’algunes preguntes per conèixer els hàbits en sostenibilitat de les persones assistents.

 

VOLS FORMAR PART DELS JOVES COMUNICADORS?

Una altra de les activitats proposades és fer que la celebració de la inauguració de la Fàbrica del Sol sigui viral! S’explicarà tot el que passa durant la jornada a través de les xarxes socials: piulades al Twitter, posts a Facebook, fotografies a l’Instagram... La comunicació és revolució!

Si voleu formar part de l’eskamot i ajudar a animar aquests espais, parleu-ho amb l’alumnat i que es reservin la data! Us informarem de més detalls i obrirem les inscripcions al proper butlletí.

Qui pot inscriure-s’hi? Alumnat dels centres membres del programa Escoles + Sostenibles de cicle superior de primària, secundària i batxillerat.

 

Diumenge 3 de desembre: reserveu-vos la data!  [Acte ajornat al 28 de gener degut a la convocatòria d'eleccions]

 

AFECTACIÓ DEL SERVEI DE LA SECRETARIA PER TRASLLAT
 

Per altra banda, els equips de les secretaries Barcelona + Sostenible i el Servei de documentació d’Educació Ambiental tornem a la nostra ubicació dins la Fàbrica del Sol. És per aquest motiu que, a partir d’aquest dijous 26 a la tarda i fins els dilluns 30 inclòs, la secretaria d’Escoles + Sostenibles no podrà atendre trucades ni correus electrònics. El Servei de documentació d’Educació Ambiental romandrà tancat per trasllat fins el dilluns 6 de novembre. Disculpeu les molèsties i esperem retornar a la normalitat el més aviat possible.