Butlletí Notícies 308

Dimecres, 10 gener, 2018

La festa de la Fàbrica del Sol, la Convenció B+S, balanç del Compromís de Barcelona pel Clima, millorar l'autocompostatge, les accions de l'Escola Mestre Morera disponibles a internet, guia dels ocells que viuen a Barcelona i l'aprenentatge a l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol.

Convenció B+S, tots fem xarxa!

Ja està tot a punt per a la Convenció B+S que se celebrarà el proper dijous 25 de gener. Entitats, empreses, organitzacions i centres educatius reflexionarem sobre els reptes de la xarxa per als propers cinc anys.

Valoració i noves perspectives per als projectes pel clima

En el marc del Compromís de Barcelona pel Clima, el desembre passat es va celebrar una sessió per avaluar els projectes desenvolupats durant els últims dos anys. Alguns d’ells han comptat amb la col·laboració de representants dels centres del programa Escoles + Sostenibles.

Millorar el compostatge a casa i a l’escola

Els joves de la Casa d’Oficis del Coll han ofert un taller sobre vermicompostatge, dirigit a professorat i a l’alumnat, dins el programa de tardor de l’Aula Ambiental del Bosc Turull.

Les accions de l’Escola Mestre Morera disponibles en un sol clic!

El centre inaugura un apartat a la seva pàgina web on s’informa de les activitats dutes a terme en el marc del projecte Escoles + Sostenibles. Un exemple de la importància de fer-vos visibles a través dels canals de comunicació!

Coneixeu tots els ocells de Barcelona?

Més de 300 persones han participat d’aquest llibre que recull la distribució de les 83 espècies que nidifiquen a la ciutat, informació d’on són i quants exemplars n’hi ha.

Fabricació digital com a recurs per a l’aprenentatge

Si us interessa la fabricació digital amb criteris de sostenibilitat, l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol és el vostre espai. Descobriu interessants propostes formatives per aplicar l’economia circular.

Us invitem

Sessions informatives sobre les subvencions de l’Ajuntament, l’espectacle “Amic meu”, un taller sobre ecologia política, “Talking Brains, com el llenguatge modela el cervell”, activitats ambientals a la Casa de l'Aigua i recomanacions cinematogràfiques.

Descobrim la nova Fàbrica del Sol

Les portes de la Fàbrica del Sol s’obriran el proper diumenge 28 de gener a tota la ciutadania, en un matí ple de sorpreses: visites teatralitzades, xocolatada, tallers i activitats, batucada i molt més!