Les accions de l’Escola Mestre Morera disponibles en un sol clic!

El centre inaugura un apartat a la seva pàgina web on s’informa de les activitats dutes a terme en el marc del projecte Escoles + Sostenibles. Un exemple de la importància de fer-vos visibles a través dels canals de comunicació!

Amb l’inici del curs escolar va arribar també la renovació de la pàgina web de l’escola Mestre Morera. El portal del centre educatiu va estrenar l’apartat agenda 21- Escoles + Sostenibles, on pengen totes les activitats relacionades amb la millora de l’entorn que duen a terme.

Una iniciativa excel·lent per donar a conèixer, acumular i compartir les experiències sostenibles d’aquesta escola noubarrienca. Entre d’altres iniciatives, l’alumnat va participar a finals de novembre en la primera batuda del curs. Un petit gest per millorar el món i la cura del planeta.

De cara a aquest nou any que tot just encetem, des de l’escola Mestre Morera animen a continuar amb el reciclatge de piles i recorden que quan en tinguin unes quantes d’esgotades poden portar-les al contenidor que tenen ubicat al costat de la consergeria.

 

COM DONAR A CONÈIXER QUE SOU MEMBRES D'ESCOLES + SOSTENIBLES?

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos les diferents eines que podeu utilitzar per donar-vos a conèixer com a membres del programa Escoles + Sostenibles.