Butlletí Notícies 310

Dijous, 8 febrer, 2018

Tot sobre la reobertura de La Fàbrica del Sol, la Convenció B+S i els Indicadors de Sostenibilitat 2016.

Èxit de participació en la reobertura de la Fàbrica del Sol

Prop de 2.000 persones es van apropar a la Fàbrica del Sol el passat diumenge 28 de gener, en un matí festiu ple d'activitats per descobrir la casa de la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona.

Reflexió i nous reptes a la Convenció Barcelona + Sostenible

El passat 25 de gener es van reunir prop de 300 persones de la xarxa B+S per analitzar els últims 5 anys del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i plantejar reptes per al futur.

Els Eskamots en acció a la Fàbrica del Sol

Durant la jornada de portes obertes, 40 alumnes de cinc centres de la xarxa van animar a les persones assistents a participar en les activitats i van retransmetre l’esdeveniment a través de les xarxes socials. Voleu saber com ho van viure?

Teixint xarxa Barcelona + Sostenible

L’alumnat de l’Escola Betània Patmos, l’Institut Quatre Cantons i l'Institut Escola Costa i Llobera van intervenir a la Convenció B+S, on van fer balanç de la seva trajectòria al programa i van compartir nous propòsits. Feu un cop d’ull al vídeo! 

Tendència positiva dels Indicadors de Sostenibilitat del 2016

Ja està disponible l’informe 2016 dels indicadors de sostenibilitat de la ciutat, dels quals un 79% milloren respecte al 2015. El document incorpora també 10 bones pràctiques dels membres de la xarxa.

Us invitem

Jornada d’agroecologia “Alimentem Collserola”, Premis "FAPAC 2018" i "Interuniversitari Colònies i Educació", al festival de curtmetratges "Humus Film Fest" i un article amb mesures per combatre el canvi climàtic són les activitats, guardons i les lectures que us animem a consultar.