Teixint xarxa Barcelona + Sostenible

L’alumnat de l’Escola Betània Patmos, l’Institut Quatre Cantons i l'Institut Escola Costa i Llobera van intervenir a la Convenció B+S, on van fer balanç de la seva trajectòria al programa i van compartir nous propòsits. Feu un cop d’ull al vídeo! 
 

La Convenció Barcelona + Sostenible del passat 25 de gener també va tenir com a protagonista els centres de les Escoles + Sostenibles. Va ser un bon moment per donar-los visibilitat dins la xarxa Barcelona + Sostenible, que inclou entitats de tot tipus com empreses, universitats, comerços i organitzacions, totes elles signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. En el marc de la celebració de l’equador del Compromís, es va celebrar la Convenció B+S, que va reunir prop de 300 persones al Centre Cívic Cotxeres de Sants. 

El paper del programa Escoles + Sostenibles és clau dins dels agents que actuen per millorar la sostenibilitat de Barcelona. És per això que volem compartir amb vosaltres el vídeo de l’espai “Com hem arribat fins aquí? Què hem fet i com seguim a partir d’ara” de la Convenció B+S. El tret de sortida el van protagonitzar l’Ana de las Heras de l’Escola Betània Patmos, el Pau Martínez de l’Institut Quatre Cantons i el Luc Teerink de l'Institut Escola Costa i Llobera, que intervenien en representació dels 352 centres del programa Escoles + Sostenibles.

Durant el parlament es va fer una breu anàlisi de tot allò que s’havia assolit com a xarxa durant els últims cinc anys i els nous reptes que es proposen des dels centres educatius. Posteriorment es va projectar un vídeo en el qual es podien veure algunes les accions més destacades dels últims cinc anys de centres de la xarxa, totes elles lligades als 10 objectius del Compromís.

A continuació podeu veure la intervenció de l’alumnat i el vídeo que es va projectar. A partir del minut 7.30 s’hi pot veure també la intervenció dels membres del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, entre els quals hi forma part  en Lluís Sala, professor del Col·legi Sant Ramon Nonat i vicepresident d’aquest òrgan.

 

Com hem arribat fins aquí? · Convenció Barcelona + Sostenible

 

> Crònica de la Convenció Barcelona + Sostenible