Anual o triennal? Aquesta és la qüestió

Iniciar o renovar un projecte d’Escoles + Sostenibles anual o triennal pot ser un dilema...és per això que us presentem un nou vídeo que us ajudarà a resoldre els vostres dubtes!


Tots aquells centres que finalitzeu el vostre projecte triennal (cursos 15-18) o bé els que fa més de tres anys que esteu al programa i creieu que heu pogut avançar en estendre la cultura de la sostenibilitat és un moment adequat per plantejar-se si presentar un nou projecte triennal.

> Els projectes dels centres de la xarxa

El següent vídeo us ajudarà a resoldre dubtes sobre què és un projecte triennal, si creieu que és l’hora d’aplicar-lo al vostre centre o bé us convé més seguir fent un projecte anual. 


Voleu fer un projecte triennal?

 

 

Seminari de treball: Vols presentar o renovar un projecte triennal?​

Per aquells centres que sentiu que teniu els recursos, l'organització, el context i l'escenari per fer un projecte a tres anys vista i aprofundir en el vostre compromís de transformació i innovació educativa, us emplacem al seminari de treball per fer balanç de tot el que s'ha esdevingut els darrers anys i continuar el procés de millora. Són sessions pensades per acompanyar-vos en el procés de reflexionar sobre com ha canviat el centre al llarg dels tres cursos, quins han estat els objectius assolits i les tasques desenvolupades, les claus dels èxits i les dificultats trobades durant el procés i finalment preparar el nou projecte triennal.

Per això és necessari que vingueu a totes les sessions (no cal que sigui sempre la mateixa persona la que hi assisteixi; el que sí caldrà serà una coordinació interna per centre, per tal d'aprofitar el màxim les sessions).

> Més informació   
> Inscripcions  (obertes fins divendres 2 de març).