Subvencions per a projectes pel clima

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts per al desenvolupament de projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima 2018. Aquesta, estableix com a condició la col·laboració d’un mínim de tres organitzacions.  

Amb l’objectiu de recolzar i dotar de recursos econòmics els projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima, s’obre aquesta convocatòria fins el dia 11 d’abril de 2018, en la qual us hi podeu presentar com a centre educatiu juntament amb dues organitzacions més. El proper 15 de març es celebrarà una sessió informativa per explicar aquestes subvencions i resoldre tots els dubtes.

Com fer un bon projecte. Sessió informativa de les Subvencions pel Clima

Quan? 15 de març, de 17.30 a 19.30 h

On? La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit,1)

+ INFO
 

Recordem que aquesta convocatòria no està vinculada amb la convocatòria de subvencions per a la realització del Pla d’Acció en el marc del programa Escoles+Sostenibles, que està prevista que surti de cara al proper mes de juny. Per tant, són dues convocatòries diferents que no es contraresten.


La finalitat d’aquestes subvencions és recolzar i dotar de recursos econòmics els projectes  ciutadans  que  promoguin  la  reducció  de  les  emissions de  gasos  amb  efecte d’hivernacle,  l’adaptació  de  la  ciutat  al  canvi  climàtic  i/o  la  justícia  climàtica, a  través d’actuacions d’estalvi energètic, eficiència energètica i increment de l’ús d’energies renovables, mobilitat sostenible, increment d’espais agrícoles i verds, prevenció de residus, educació i comunicació, etc. i que contribueixin a assolir els objectius del Compromís de Barcelona pel Clima.

  • La convocatòria estableix com a condició la col·laboració d’un mínim de tres organitzacions per cada projecte (una de les quals ha de formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible, com és el cas dels centres d’Escoles + Sostenibles)
  • Els projectes han d’estar vinculats amb els objectius del Pla Clima de manera que destaquin en termes d’innovació social
  • Es finançarà un màxim del 80% del projecte amb un topall de 20.000€ per projecte


> Tota la informació sobre la convocatòria