Butlletí Notícies 313

Dijous, 22 març, 2018

Marató de l'energia, consells de botànica, la setmana de l'electricitat a l'Escola Sant Josep Oriol, l'Escola Concha Espina s'omple de plantes, els tallers de so a l'Escola Voramar, el mapa Barcelona + Sostenible estrena App i els recursos de l'SDEA pel Dia Mundial de l'Aigua.

Reducció del consum energètic: objectiu assolit

Deu centres educatius d’Escoles + Sostenibles participen a la primera edició de la Marató d’Estalvi Energètic a Barcelona i aconsegueixen reduir gairebé un 10% el seu consum energètic.

I ara... com cuidem les plantes?

Ara que ja les heu recollides, us donem alguns consells perquè pugueu trasplantar-les, gestionar el jardí i construir el vostre sistema casolà de reg per degoteig.

Jocs i experiments per entendre l’electricitat

La Setmana de l’electricitat arriba a l’Escola Sant Josep Oriol, on es van treballar conceptes com l’electricitat estàtica, el magnetisme o la conductivitat amb materials i activitats de la maleta de l’energia. Vegeu-ne els resultats!

Concha Espina s’omple de verd

L’escola ens relata com va viure una jornada de transplantament de plantes i flors amb l’ajuda de set persones dels Centres Ocupacionals PAIDEIA i Les Corts.

A l’Escola Voramar, ni un soroll de més!

Sonòmetres, tallers de ràdio... una sèrie d’experiències que l’alumnat de 5è ha viscut com a part de la microxarxa Sssplau i que el centre relata en primera persona. 

El mapa Barcelona + Sostenible ja té App!

Voleu accedir a tota la informació de la Barcelona més sostenible en un sol clic? A través de la App tindreu les Escoles + Sostenibles més a l’abast: on són, a què es dediquen, les seves accions... Ja podeu investigar en què treballen i actualitzar també les vostres dades del mapa!

L’aigua: un bé universal a valorar i conservar

Avui 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, us recomanem quatre nous recursos del Servei de Documentació d’Educació Ambiental per seguir caminant envers una nova cultura de l’aigua

Us invitem

‘Després de la fi del món’ vist per B+S, formacions d’astrologia per al professorat, la Biomarató, la Festa de la bicicleta 2018 i els tallers ‘Quina tela!’ són les activitats guardons i lectures que us animem a consultar.