Butlletí Notícies 314

Dijous, 5 abril, 2018

Reserveu-vos la data de l'acte de cloenda del 2018, cartografia del Pla de Prevenció de Residus, utilitzeu a Twitter l'etiqueta #EscoleSostenibles, menys residus a l'Escola Sant Ramon Nonat, el rap de les llenties de l'Escola Pare Poveda, espai "Materials en donació" i la guia per a Treballs de Recerca sobre ecosistemes aquàtics.

L'acte de cloenda, a l’horitzó

Enguany l’acte de cloenda d’Escoles+Sostenibles serà el 7 de juny. Anoteu-vos-ho a l’agenda i prepareu-vos per a un matí ple de sorpreses!

Cartografia de la generació de residus

Els nous centres de la microxarxa Pla de Prevenció de Residus han configurat un mapeig de les deixalles generades per prendre’n consciència.

Doneu-vos a conèixer a Twitter: #EscolesSostenibles

L’etiqueta de la xarxa E+S és la forma més fàcil de donar a conèixer les accions del vostres centres i entrar en contacte amb les d’altres escoles.

Combatem els brics a l’escola i a casa!

El Col·legi Sant Ramon Nonat ens explica com ha organitzat un eix temàtic, amb l’ajuda de l’Eskamot Verd, i noves iniciatives per assolir l’objectiu Residu Zero.

No malbaratar aliments? Oh, yeah!

La música és una eina fonamental per treballar amb els infants, especialment els més menuts. L'Escola Pare Poveda ens mostra el rap del seu alumnat en motiu de la setmana de les llenties.

Voleu donar o rebre materials?

Us presentem l’Espai de materials en donació, un portal per facilitar la transformació de residus potencials en recursos aprofitables. 

Nova guia per a Treballs de Recerca sobre ecosistemes aquàtics!

La Diputació de Barcelona ha elaborat un document dirigit a l’alumnat, tècnics municipals i docents per promocionar els treballs de recerca sobre el medi natural i social.

Us invitem

‘BeehaveBCN’, el documental ‘Llavors de llibertat’, una entrevista a l’experta en consum crític Esther Vivas i la guia ‘Rehabilita’m!’ són les activitats guardons i lectures que us animem a consultar.