Butlletí Notícies 315

Dijous, 19 abril, 2018

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda, Escoles + Sostenibles viatja a Belfast, dels reptes a les accions: propers passos, petits artistes de la reutilització, com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?, reduir el soroll i posar en valor el patrimoni sonor, activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat i el medi ambient, l'estrella de la pel·lícula! 

S’obren les inscripcions per a l’acte de cloenda

Totes les Escoles + Sostenibles de la ciutat esteu convidades a l'acte de cloenda que farem el proper 7 de juny. Les inscripcions restaran obertes fins el 18 de maig, no us quedeu sense places! [ Degut a les inclimències meteorològiques previstes, l'acte de primària al Parc de l'Espanya Industrial queda Anul·lat. ​No obstant, l'acte de secundària a Cotxeres de Sants es manté tal i com estava previst]

Escoles + Sostenibles viatja a Belfast

El programa Bcn E+S i el Consorci d’Educació de Barcelona es troben amb representants de quatre països europeus per dissenyar material didàctic amb la finalitat d’impulsar els Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Dels reptes a les accions: propers passos

A la Convenció B+S els membres de la xarxa van aportar més de 1.000 propostes d'accions per a millorar la sostenibilitat de la ciutat. El 4 de maig ens trobarem per elaborar un Pla de treball per fer-les realitat. El centres educatius també hi podeu dir la vostra!

Petits artistes de la reutilització

A l’Escola Molí de Finestrelles no es llença res, tot tipus de material és útil per a fer brollar la creativitat. Instruments musicals i construccions geomètriques ben originals són el resultat d’aquesta activitat que ha realitzat l’alumnat de segon de primària.

Com pot ajudar el mar al futur del nostre planeta?

L’Escola Vedruna Àngels ens explica de primera veu com ha viscut “La Festa de la Terra” d’enguany, un esdeveniment especial que en aquesta edició ha reflexionat sobre la contaminació marina.

Reduir el soroll, posar en valor el patrimoni sonor

El 25 d’abril és el Dia Internacional de la Conscienciació envers el Soroll, us presentem un seguit d’activitats i iniciatives per prendre consciència de com afecten el soroll i els sons a la ciutat.

Activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat

El programa “Com Funciona Barcelona?” ofereix més de 50 activitats per descobrir la ciutat des d’un altre punt de vista i busca la participació i coresponsabilitat dels joves.

El medi ambient, l'estrella de la pel·lícula!

Us presentem “Cada aula un cinema”, un programa amb més de 100 pel•lícules per fomentar la conscienciació i l’educació ambiental als centres que ho sol·licitin.

Us invitem

Iniciatives per un Sant Jordi sostenible, presentació del Pla Clima, activitats de la Casa de l’Aigua, Sessió de Pla de treball de la xarxa B+S, acció conjunta amb ESenRED i Barcelona dóna molt de joc són les activitats, sessions i documents que us animem a consultar.