Butlletí 317

Dijous, 17 maig, 2018

Últim dia per a les inscripcions a l'acte de cloenda, Escoles + Sostenibles present a l'Acusti.cat, la mallerenga de l'Escola Betènia-Patmos, les accions de la Marató de l'Estalvi Energètic, L’Eskamot Verd de l’Escola Sant Ramon Nonat i l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat s'uneixen per combatre el canvi climàtic, la Setmana de la Sostenibilitat i el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Compte enrere per a l'Acte de cloenda!

El proper dijous 7 de juny es celebrarà l'acte de cloenda de les Escoles + Sostenibles de la ciutat. Us ho deixareu perdre?[ Degut a les inclimències meteorològiques previstes, l'acte de primària al Parc de l'Espanya Industrial queda Anul·lat. No obstant, l'acte de secundària a Cotxeres de Sants es manté tal i com estava previst]

Escoles + Sostenibles, present a l’Acusti.cat

L’Escola Voramar i l’Institut Anna Gironella de Mundet han participat en l’esdeveniment de referència del sector de l’acústica a Catalunya, on Escoles + Sostenibles també hi ha tingut el seu espai i ha presentat la microxarxa Sssplau.

Els centres de la xarxa s'impliquen en l'estalvi energètic

Un total de 10 centres d’Escoles + Sostenibles participen en la Primera Marató d’Estalvi Energètic de Barcelona i ens expliquen les accions que van emprendre per reduir el seu consum d’electricitat, gas i aigua.

Unim forces per mitigar el canvi climàtic

L’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat i l’Escola Professional Mare de Déu de Montserrat s’han trobat per compartir les seves pràctiques sostenibles i han signat una declaració d’intencions conjunta. 

S'apropa la Setmana de la Sostenibilitat

Ja falta poc per al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Enguany, a Barcelona s'organitzen diverses activitats emmarcades en la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible.

25 anys defensant la biodiversitat

Les metes d'Aichi, verd urbà, ocells nidificants, plantes aromàtiques i jardineria són les temàtiques dels cinc recursos d'accés lliure del Servei de Documentació d'Educació ambiental que us proposem. Enguany se celebren 25 anys del Conveni internacional sobre la Diversitat Biològica.

Us invitem

Ultra Clean Marathon, Renova les teves joguines, el Festival Barcelona Ciència, Renova la roba, accions pel Dia Mundial del Medi Ambient, cicles de cinema familiar, la Setmana de la Natura, el disseny del nou Bicihub i el programa quadrimestral de la Fàbrica del Sol són les activitats, sessions i documents que us animem a consultar. 

La mallerenga nidifica al Betània-Patmos

Amb l’arribada de la primavera, la caixa niu del pati de l’escola ha tornat a ser l’escenari de la nidificació d’aquestes aus durant gairebé tres setmanes. Després d'una correcta alimentació i creixement, els ocells van emprendre el vol el 16 de maig.