Butlletí 318

Dijous, 31 maig, 2018

És moment de celebrar la sostenibilitat!, moure's sense contaminar és possible, els terminis de les subvencions i les memòries, en marxa el projecte "Saps el que respires?" de l'Escola Vedruna-Gràcia, horts orgànics, internacionals i propers, oceans de plàstics i Premi Aprenentatge Servei.

És moment de celebrar la sostenibilitat!

Del 30 de maig al 5 de juny es celebra la Setmana de la Sostenibilitat, un conjunt d’activitats emmarcades en el Dia Mundial del Medi Ambient: caminades guiades per Barcelona, jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol, l'Acte de cloenda i molt més!

Moure's sense contaminar és possible

Barcelona s’omple d’iniciatives per reivindicar una altra manera de recórrer la ciutat amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre. Voleu organitzar activitats en aquest marc? Podeu fer arribar les vostres propostes fins el 22 de juny.

En marxa el projecte "Saps el que respires?"

En el marc de la microxarxa “Fem campanya per una mobilitat sostenible i segura” l'Escola Vedruna Gràcia fa una diagnosi de la qualitat de l’aire del seu entorn i demana a l'Ajuntament diferents mesures per millorar-la.

Horts orgànics, internacionals i propers

Les escoles Víctor Català, Mare de Déu de Montserrat i el Col·legi Jesús, Maria i Josep ens expliquen aspectes ben diferents sobre un mateix eix comú, l'aprenentatge als espais hortícoles.

Oceans de plàstics

La contaminació per plàstics és un problema que cada dia ens afecta més greument. En el marc del Dia Mundial dels Oceans, el 8 de juny, us presentem el conjunt de recursos “Oceans of plastics”, que difon els impactes d’aquest material al medi marí.

Reconeixement per als centres que treballen en el compromís social

S’obre la convocatòria del Premi Aprenentatge Servei 2018, que durarà fins el 30 de setembre i que pretén fomentar i posar en valor una formació acadèmica que integri accions participatives, cíviques i solidàries.

Us invitem

El programa d’estiu del Centre de la Platja, l’informe “El meu primer verí: fal·làcies sobre l’alimentació infantil”, voluntariats ambientals per a l’estiu i el documental “Les llavors de la llibertat” són les activitats, sessions i documents que us animem a consultar.