Plantes que pengen dels balcons

L’Institut Escola El Til·ler explica el seu darrer projecte: Plantacara, un jardí vertical per aprofundir sobre la creativitat i les emocions.

Plantacara és un projecte que s’ha desenvolupat a 4t de primària amb la col·laboració del professorat de secundària del centre amb la intenció de crear vincle i proximitat entre els docents i l’alumnat. Mitjançant la creació de màscares de guix s’ha estimulat la creativitat d’infants i joves i s’ha treballat aspectes relacionals i de resolució de conflictes. 

Donat que es volia ampliar el nou espai d’aprenentatge del pati es va proposar a l'alumnat de fer un jardí vertical artístic. Amb aquest projecte s'ha volgut estimular la creativitat en el nostre alumnat amb l’imaginari de l’artista Okudart; així com aprendre sobre el medi des de l’experimentació directa i treballar aspectes com l’educació emocional, objectius que finalment s’han treballat amb aquest projecte. Al vídeo podreu trobar tot el procés detallat i el resultat final. Des de l'Institut Escola El Til·ler ens diuen: esperem que us agradi i si ho desitgeu us convidem a visitar-lo, ens faria molta il·lusió!

 

Plantacara