Butlletí Notícies 320

Dijous, 28 juny, 2018

Últim butlletí del curs, dates d'entrega de la memòria i el projecte, cuinem amb energia renovable i molt més!

Bon estiu i fins aviat!

Què ha estat el més destacat del curs 2017-2018 d’Escoles+Sostenibles? Ens acomiadem amb l’últim butlletí fins al setembre amb un breu repàs del millor d’aquest curs. Moltes gràcies per la feina feta i fins al setembre!

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra a L’EcoEDcamp 2018

El passat 5 de juny es van reunir més de 150 persones de la comunitat educativa de la Fundació d’Escoles Parroquials, algunes de les quals de centres de la xarxa, per celebrar aquesta assenyalada efemèride. 

Inauguració pública del “Cavall Hort!”

Voleu saber quina relació hi ha entre la biblioteca de l’escola, el seu pla d’impuls de la lectura i el seu hort? L’Escola Sagrat Cor Aldana ha creat la revista “Cavall Hort“ i ho ha celebrat amb un acte festiu i uns convidats especials.

Aquest estiu, submergiu-vos en la lectura!

Activitats en entorns rurals i urbans en contacte amb la natura, descobrir què es pot fer amb un pal i jugar a l’aire lliure quan fa mal temps són les temàtiques dels llibres que us recomanem per a les vacances.

Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Teniu fins al 16 de juliol per presentar les vostres candidatures amb els projectes desenvolupats durant aquest curs. Aquest guardó vol reconèixer el treball dels centres educatius així com els valors socials, econòmics i ambientals d’aquest tipus d’agricultura.

La flora i la fauna us envolten, descobriu-les!

Us presentem tres recursos interactius que monitoritzen, documenten i il·lustren la riquesa mediambiental de Barcelona i el seu entorn.

Us invitem

Inscripcions obertes per al Parking Day, “Re-creant. Imaginem l’escola que volem”, la Setmana Bio a l’Escola, els nous materials de l’espai  "Materials en donació", el Congrés Nacional d’Educació Ambviental i les "Dades del medi ambient a Catalunya 2017" són les activitats, articles i publicacions que us animem a consultar.

Cuinem amb energia renovable

Un total de 133 cuines solars s’han repartit a 51 centres educatius, un recurs sostenible per a la cocció d’aliments. Alguns d’ells ens expliquen de primera mà les seves experiències com a xefs de l’energia renovable!

Has deixat de rebre la nostra informació?

Amb l'actualització dels procediments de protecció de dades, molts vau deixar de rebre els nostres correus i el del butlletí electrònic. Tant per restablir-ho com per sol·licitar-ho, cal que cliqueu en els botons de més a baix per donar el vostre consentiment. Estigueu al dia de tot amb només un clic!