Us invitem

 

US INVITEM...
     

INSCRIPCIONS OBERTES AL PARKING DAY

CONGRÉS NACIONAL
D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

(16-17 NOVEMBRE, GIRONA)

RE-CREANT. IMAGINEM L’ESCOLA QUE VOLEM!

31 de juny Fins el 15 de juliol per presentar
una experiència educativa
Disponible online
Formeu part de l’acció de ciutat en què diverses entitats, col·lectius i la ciutadania en general transformen les places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, de forma temporal. Teniu fins el 15 de juliol per presentar una experiència a aquest esdeveniment que es proposa teixir aliances entre centres educatius, universitats, entitats i administracions per proposar accions d’educació ambiental que promoguin la sostenibilitat de les ciutats, la diversitat dels ecosistemes i el consum responsable. 

Aquest projecte de la cooperativa Arqbag i l’escola Mollet del Vallès vol transformar el centre d’estudis per adaptar-lo als nous models d’aprenentatge mitjançant la participació activa de tots els membres de la comunitat educativa.

+ INFO + INFO

 + INFO

 

INSCRIPCIONS: SETMANA BIO A L’ESCOLA
20-28 D'OCTUBRE

NOUS MATERIALS EN DONACIÓ DADES DEL MEDI AMBIENT A CATALUNYA 2017
Organitza la teva activitat fins el 30 de setembre   Publicació disponible online i en paper al
Servei de Documentació d'Educació Ambiental

Ja podeu fer les vostres propostes per a aquestes jornades que se celebraran del 20 al 28 d'octubre i estan pensades per reunir i incentivar accions sobre l'agricultura i l'alimentació ecològiques als centres educatius.

Neumàtics, senyals metàl·liques i cascs de moto són algunes de les darreres novetats de l’espai "Materials en donació", una proposta pensada per allargar la vida útil dels objectes i incentivar-ne el consum responsable.

Aigua, medi atmosfèric, biodiversitat, canvi climàtic, consum i producció sostenibles, residus... i molt més en el darrer informe anual de la Generalitat!

+ INFO + INFO + INFO