Butlletí Notícies 321

Dijous, 13 setembre, 2018

Pla de formació i mircroxarxes, acte de signatura, Setmana Europea de la Mobilitat, Grups de Treball de la xarxa B+S, l'hort de l'escola els Xiprers, la revolució verda i l'Eskamot guanyen el premi Blanquerna Impulsa, Comerç i escoles, Tallers del CosmoCaixa i LiquenCity.

Comencem el nou curs d’Escoles + Sostenibles

Engeguem el curs amb molta energia amb el nou Pla de Formació 2018-2019 i anunciant-vos que s'obren les inscripcions per a les microxarxes fins el 26 de setembre.

Acte de signatura per als nous centres i triennals: reserveu-vos la data!

El proper 11 d'octubre al matí donarem la benvinguda als centres que s'incorporen aquest curs a la xarxa i als que el comencen amb el seu primer o nou projecte triennal. Apunteu-vos-ho a l'agenda!

Activeu-vos amb la mobilitat sostenible!

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, què inclou activitats destinades als centres educatius i sessions de participació del Pla de Mobilitat Urbana 2019-2024.

En marxa amb els grups de treball

Verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic o residus, quin us interessa més? Ja us podeu inscriure a la primera sessió de cada grup de treball de la xarxa Barcelona + Sostenible!

De l'hort a l'art

L'alumnat de l’Escola els Xiprers converteix un hort abandonat en una obra d’art. Es tracta d'un projecte transversal que també engloba diverses matèries com medi social, matemàtiques o llengua.

Les ganes de canviar el món tenen premi

El Col·legi Sant Ramon Nonat guanya el primer premi Blanquerna Impulsa per la iniciativa “L’Eskamot Verd i la Revolució verda” en la categoria d’àmbit educatiu. Moltes felicitats!

Els centres educatius, més a prop del comerç

Ja estan obertes les inscripcions per “El comerç a les escoles”, un programa per a educació infantil, primària, secundària, batxillerat, FP i PFI que promou el coneixement de l’entorn cultural, social i històric a través del comerç de proximitat. Teniu temps fins el 15 d’octubre!

Activitats gratuïtes al CosmoCaixa

Astronomia, com mengen els animals i la història de la matèria són algunes de les activitats que s’ofereixen gratuïtament per als centres membres d’Escoles + Sostenibles. No us perdeu aquesta oportunitat!

Com afecta la contaminació atmosfèrica als líquens?

Si us interessa la qualitat de l’aire del vostre centre, participeu en el “LinquenCity”, una nova iniciativa de ciència ciutadana.

Us invitem

Tallers familiars del “Cómo como festival”, premis Aprenentatge-Servei, activitats de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, entrevista a Helena Barracó i dos articles sobre educació ambiental i camins escolars són les activitats i les lectures que us animem a consultar.