Acte de signatura per als nous centres i triennals: reserveu-vos la data!

El proper 11 d'octubre al matí donarem la benvinguda als centres que s'incorporen aquest curs a la xarxa i als que el comencen amb el seu primer o nou projecte triennal. Apunteu-vos-ho a l'agenda!

Un any més, inaugurem el nou curs amb l’Acte de Signatura al Saló de Cent de l’Ajuntament! Els convidats i protagonistes de l’acte seran tots aquells centres educatius que enguany s’incorporen a la xarxa d’Escoles + Sostenibles, així com els centres que comencen  un projecte triennal per primera vegada i els centres que el renoven. En els propers dies s’enviarà un correu personalitzat a tots els centres convidats, amb l'horari i la quantitat de persones que podreu assistir-hi, i caldrà que feu la inscripció per temes d'aforament de l'espai. Estigueu al cas de la bústia de correu perquè la invitació no se us quedi amagada.

Alumnat i professorat rebreu un reconeixement per part de representants de l’Ajuntament en un matí on el Saló de Cent serà transformat en un espai de celebració i d’apropament a la natura. L’Acte, el qual culminarà amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona 2012-2022, serà acompanyat per diferents sospreses...en voleu saber més? Veniu i comproveu-ho vosaltres mateixos: Anoteu-vos la data a l’agenda l'11 d'octubre i no us ho perdeu!