Comencem el nou curs d’Escoles + Sostenibles

Engeguem el curs amb molta energia amb el nou Pla de Formació 2018-2019 i anunciant-vos que s'obren les inscripcions per a les microxarxes fins el 26 de setembre.

Us donem la benvinguda al nou curs escolar amb les novetats del programa Escoles + Sostenibles. Després d’aquest període de vacances, tornem amb les piles ben carregades i amb ganes de compartir moltes experiències enriquidores.


Pla de Formació per al curs 2018-2019

Enguany hem preparat algunes novetats per a la formació que encaixen amb les demandes i avaluacions que ens heu fet. Es manté el curs "Naturalitzar els horts i jardins escolars", que es duu a terme a principis de curs, els seminaris de biodiversitat i repensar i cocrear els patis, així com les formacions dirigides als centres que inicien el seu primer projecte de sostenibilitat o aquells que volen fer per primera vegada o renoven el projecte triennal.

Com a novetats, us oferirem un curs sobre “Cultura de sostenibilitat”, format per sessions puntuals pensades per ampliar els horitzons i anar més enllà a l'hora d’estendre la cultura de sostenibilitat. També hi haurà programades un conjunt de xerrades al llarg del curs en les que conversarem amb professionals d'àmbits relacionats amb el medi ambient, així com amb referents en l'educació per la sostenibilitat.

Ja teniu a punt el   Pla anual de Formació per al curs 2018-2019, així com el   Pla del primer trimestre (més detallat). Cal tenir en compte que algunes dates poden estar subjectes a canvis, per això és important sempre consultar el web i el pla trimestral.

Ja us podeu inscriure a les primeres sessions de formació a través del web!

Inscripcions a les formacions


 

Inscripcions a les microxarxes: obertes fins el 26 de setembre

Com cada curs també podeu comptar amb el recurs de les microxarxes. Si us interessa aprofundir en les temàtiques del soroll (Sssplau), la prevenció de residus (Embolcalls+Sostenibles i Pla de Prevenció de Residus), el compostatge (Compostem i Aprenem) o el malbaratament alimentari (Ens Ho Mengem Tot) i les esteu tractant en el vostre projecte d’Escoles + Sostenibles, us pot interessar participar-hi. Ja podeu entrar a la pàgina de la que més us interessi i inscriure-us-hi!

Abans d’inscriure-us us recomanem que llegiu atentament en què consisteixen cada una d’elles, els compromisos i recursos que aporta i a quin tipus d’alumnat van dirigides.

Inscripcions a les microxarxes


Us desitgem un molt bon curs, ple d’energia i nous reptes!

 


Enllaços relacionats:

> Pla anual de formació (pdf)
> Pla trimestral de formació (pdf)
> Pàgina de les microxarxes