En marxa amb els grups de treball

Verd i biodiversitat, energia i canvi climàtic o residus, quin us interessa més? Ja us podeu inscriure a la primera sessió de cada grup de treball de la xarxa Barcelona + Sostenible!

Un cop més, la xarxa Barcelona + Sostenible teixeix aliances per emprendre noves iniciatives de ciutat, sempre amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat a Barcelona. En aquest cas, des de la Convenció B+S del passat mes de gener en la que hi van participar representants de diversos centres educatius, Barcelona + Sostenible no ha parat de treballar per crear un pla de treball conjunt de tota la xarxa.

Amb l’inici del curs, la xarxa engega una nova forma de treballar amb tres grups de treball sobre verd i biodiversitat, residus i energia i canvi climàtic, per orientar l’acció de la xarxa B+S amb la promoció i impuls d’activitats i projectes, la incidència en les polítiques públiques i l’aportació de propostes específiques.

Al juliol prop de 60 persones es van trobar per començar a definir com treballarem i van acordar que al setembre ens tornaríem a trobar per engegar els grups, constituir-los oficialment i definir el pla de treball. Us animem a sumar-vos-hi i a dir la vostra com a representants dels centres educatius i del programa Escoles + Sostenibles.

Així doncs, aquest setembre i octubre convoquem les primeres trobades de cada grup. Inscriviu-vos i participeu al grup de treball que més us interessi!       

 

 
 
   Grup de treball   
Verd i biodiversitat
 
Grup de treball
Energia i canvi climàtic
     Grup  de  treball    
Residus
Dimarts 18 setembre
17.30 a 19.30 h a La Fàbrica del Sol
> Inscripcions*
> Més info

Dijous 4 octubre
17.30 a 19.30 h a La Fàbrica del Sol
> Inscripcions*
> Més info

Dijous 27 setembre
17.30 a 19.30 h a La Fàbrica del Sol

> Inscripcions*
> Més Info
 
 
*Per formar part dels grups de treball cal que el centre formi part del programa Escoles + Sostenibles.