Us invitem

Tallers familiars del “Cómo como festival”, premis Aprenentatge-Servei, activitats de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, entrevista a Helena Barracó i dos articles sobre educació ambiental i camins escolars són les activitats i les lectures que us animem a consultar.

 

US INVITEM...
     

CÓMO COMO FESTIVAL

PREMIS APRENENTATGE SERVEI

ACTIVITATS PER A CENTRES EDUCATIUS DE
L'AULA AMBIENTAL SAGRADA FAMÍLIA

14, 15 i 16 setembre Fins el 30 de setembre Dimarts i dijous de 10 a 14h, en període lectiu
Xerrades, showcooking, tallers infantils, esports i concerts per a tota la família en aquest festival de menjar saludable.

Aquest premi vol reconèixer la feina dels centres educatius i entitats socials que integren l’aprenentatge dels joves amb accions solidàries.

Proposta pedagògica per a escoles, instituts i altres centres educatius, en les quals l’alumnat aprendrà com funciona la ciutat a nivell ambiental i podran conèixer el funcionament del Punt Verd de Barri, així com aquelles pràctiques de gestió i prevenció de residus.

+ INFO + INFO

 + INFO

 

NOVA AULA D’EDUCACIÓ AMBIENTAL A CAN ZAM

HELENA BARRACÓ

EL PROJECTE CAMÍ9, S’HA ESTRENAT
ENGUANY AL POBLENOU

Article Entrevista Article

Des del passat 11 de juny s'estan fent les obres per construir l'Aula d'Educació Ambiental del parc de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet. És el setè equipament metropolità d'aquestes característiques.

Entrevista al blog del programa “Compartim un futur” de l’AMB a l’Helena Barracó, cap d’Educació Ambiental a la direcció d’Estratègia i Cultura de Sostenibiltiat, de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

Cinc escoles han realitzat un mapa “caminable”, en el que han establert els punts d’interès de la zona amb les distàncies a peu per a promoure una mobilitat sostenible i incentivar-los en el coneixement del barri.

+ INFO + INFO + INFO