Butlletí Notícies 322

Dijous, 27 setembre, 2018

Acte de signatura, IV Simposi ESenRED, ciutat jugable, Depana i Institut Mare de Déu del Coll, el nou pati de l'Àngel Baixeras, recursos per als treballs de recerca i Setmana Bio a l'escola.

El Saló de Cent s’omplirà de sostenibilitat

Aquest 11 d’octubre ens trobarem per celebrar l’Acte de signatura amb els centres que s’incorporen a la xarxa d’Escoles + Sostenibles i aquells que inicien un projecte triennal.

Un simposi molt ben teixit

El passat mes de juliol el programa Escoles+Sostenibles, juntament amb dos centres de la xarxa, van participar al IV Simposi de docents ESenRED a Valsaín, Castella i Lleó.

Fem passos per una ciutat més jugable

Esteu treballant per la transformació del pati al vostre centre? Creieu que la co-creació dóna un valora afegit als processos de millora? Us animem a participar a les sessions participatives del “Pla del Joc a l’espai públic de Barcelona” que se celebren durant els dimarts del mes d’octubre a la Fàbrica del Sol.

DEPANA i l'Escola Mare de Déu del Coll inicien un projecte d’Aprenentatge Servei

Aquest espai del barri de Vallcarca ha acollit un grup d’alumnat de 4rt d’ESO que, en col·laboració amb l’associació DEPANA, ha ajudat a les tasques de posada a punt del viver i de manteniment del bosc.

L'escola Àngel Baixeras estrena curs amb un nou pati

Gràcies a un gran procés de participació, el passat 14 de setembre aquest centre i el veïnat del barri Gòtic han recuperat un espai públic al costat de la muralla romana que tindrà un doble ús: de pati de l’escola i d’espai públic.

Recurs per als treballs de recerca

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaca com a novetat d’aquest mes “L’Anuari estadístic de la ciutat de Barcelona 2018”, un recurs informatiu i de recerca que recull dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat.

L’alimentació ecològica, més a prop dels centres

Del 20 al 28 d’octubre se celebra la Setmana Bio a l’escola, que té per objectiu donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques en l’entorn educatiu mitjançant un programa d’activitats específiques

Us invitem

Festa de comiat del Centre de la Platja, Aplec d’agricultura Urbana, Fem Mercat Vallcarca, Cicle Arrelarts, Fem Xarxing 2018, Jornada científica sobre canvi climàtic, curtmetratges amb valors, propostes educatives a Collserola i el programa municipal “Parlen els nens i nenes” són les activitats, articles i recursos que us animem a consultar.