Butlletí Notícies 324

Dijous, 25 octubre, 2018

Crònica de l'Acte de signatura, IV Tinguem Cura del Planeta a Alcaraz, compost i mulch, l'Acte de signatura vist des dels centres, Escola d'Educació Especial Rel al Parc del Guinardó, Com Funciona Barcelona? a la Fàbrica del Sol i Actua, Camina cap a la Salut (Ambientech).

L'Acte de signatura connecta amb la natura

Més de 250 persones de 46 centres es van reunir al Saló de Cent en un acte en què l’apropament a la natura va ser el tema estrella. Agraïm la confiança als nous centres i als que continuen treballant per la sostenibilitat de la ciutat!

El Tinguem Cura del Planeta reuneix més d'un centenar de joves

Del 17 al 20 d’octubre s’ha celebrat a Alcaraz la IV conferència Estatal “Tinguem Cura del Planeta”. Un total de 116 joves de 9 comunitats han compartit problemàtiques ambientals i reflexionat sobre els efectes del canvi climàtic a les zones rurals. 

Últims dies per demanar compost i mulch

Ja podeu sol·licitar aquests recursos per als vostres horts i jardins del centre i recollir-los aquest mes de novembre. Teniu temps de demanar-ho fins el 26 d’octubre!

Com vau viure l’acte de signatura els centres?

Un total de 10 centres educatius ens relaten de primera mà la seva experiència durant l’Acte de signatura, una jornada en què l’alumnat va ser protagonista.

Aprenem jardineria al Parc del Guinardó

Des de fa quatre anys, l'alumnat de l'Escola d’Educació Especial Rel es desplaça setmanalment al Parc del Guinardó per realitzar tasques de jardineria i donar un cop de mà a l'equip del parc.

Sabeu com funciona Barcelona? A la Fàbrica del Sol us ho expliquem!

El dijous 8 de novembre us convidem a conèixer el programa "Com Funciona Barcelona?" i a descobrir La Fàbrica del Sol, l’equipament de referència per estendre la Cultura de la Sostenibilitat a la ciutat.

Actua! Camina cap a la salut

El portal educatiu d'accés obert Ambientech, membre de la xarxa Barcelona+Sostenible, presenta aquesta campanya destinada a Educació Secundària per fomentar valors d'una vida sana combinant-los amb l'estudi de la biologia humana.

Us invitem

Fira d’Economia Solidària de Catalunya, xerrades de “El Memorial de l’Aigua”, Posidònia Green festival, Setmana Europea de Prevenció de Residus, vermicompostatge per a professorat, programa escolar de la Casa de l’Aigua, jornades CosmoAcción, vídeo sobre les Superilles i àpat #ZeroFoodWasteBCN són les activitats i continguts que us animem a consultar.