Butlletí 328

Dimarts, 8 gener, 2019

Pla de formació, sessió d'Aprenentatge i Servei, consum responsable als centres del Poble Sec, campanya embolcalls sostenibles, educació ambiental i inclusivitat!

Iniciem la formació del segon trimestre

Amb les piles ben carregades, iniciem el segon trimestre amb una formació ben completa. Xerrades temàtiques, seminari d’horts de patis, microxarxes... consulteu totes les opcions i inscriviu-vos-hi! Propera sessió del 5 de febrer: "Sostenibilitat i comunitat. La parella ideal".

L’Aprenentatge servei, marc ideal per a la innovació pedagògica

Sabeu com iniciar un Aps al teu vostre centre amb una entitat externa? Us agradaria descobrir-ne alguna experiència amb una entitat de caràcter ambiental? Coneixeu els recursos que hi ha com subvencions, cursos, xarxes i guies que teniu a la vostra disposició?

Consum responsable als centres educatius del Poble Sec

L’escola Mossèn Jacint Verdaguer ha presentat les conclusions del projecte que ha desenvolupat durant diversos mesos conjuntament amb la Xarxa Cooperasec, l’Escola Tres Pins i l’Institut XXV Olimpíada.

Embolcall d’un sol ús? No, gràcies!

L’Escola Sant Francesc d’Assís i el Col·legi Sagrat Cor del Besòs emprenen accions comunicatives per promoure els embolcalls reutilitzables: imants per a la nevera, una mascota i una cançó amb molt de ganxo

Educació ambiental, clau per al futur

El proper 26 de gener és el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, una data assenyalada per donar a conèixer aquest tipus d’educació com a eina transformadora de la nostra societat. En aquest marc, s’organitzen diverses activitats i el Servei de Documentació ha preparat un aparador temàtic!

La inclusivitat arriba al Bosc Turull

El proper dimecres 20 de febrer es realitzarà “Introducció a l’Educació Ambiental inclusiva”, una sessió de formació dirigida a professionals de l’educació ambiental que vulguin adaptar les activitats a persones amb diversitat funcional.

Us invitem

Documental “Alimentar el mañana”, Beques “Educar Fomentant l’Esforç”, concurs de hip hop per la pau, ombres xineses a La Fàbrica del Sol, premis a la innovació pedagògica i visita guiada al Museu de Ciències Naturals.