Iniciem la formació del segon trimestre

Butlletí: 

Amb les piles ben carregades, iniciem el segon trimestre amb una formació ben completa. Xerrades temàtiques, seminari d’horts de patis, microxarxes... consulteu totes les opcions i inscriviu-vos-hi! Propera sessió del 5 de febrer: "Sostenibilitat i comunitat. La parella ideal".

Ja teniu a punt elPla de formació del segon trimestre (amb dates, horaris i adreces), així com el   Pla anual de Formació per al curs 2018-2019 (actualitzat). Cal tenir en compte que algunes dates poden estar subjectes a canvis i que manquen algunes ubicacions per determinar, per això és important sempre consultar el webJa us podeu inscriure a les sessions de formació!

> Inscripcions a les formacions (s'ha de clicar a dins de la formació a la qual us vulgueu inscriure).

Encara estan obertes les places per a la formació "Comunitat i sostenibilitat. La parella ideal." del proper 5 de febrer.

 

Què ha passat al primer trimestre?

Després d’un primer trimestre amb algunes novetats i xerrades d’allò més interessants, volem donar-vos algunes dades sobre la Formació d’Escoles+Sostenibles.

Durant aquests mesos han començat les novetats d’aquest curs. Per una banda, en el bloc de Cultura de la sostenibilitat, integrat en diverses sessions independents, s'ha parlat de com dissenyar i dur a terme projectes de sostenibilitat en centres educatius. D’altra banda, s’han realitzat tres xerrades temàtiques molt interessants i amb un alt interès per part del col·lectiu docent: hem tingut de convidada a Yayo Herrero que ens ha parlat de la mirada ecosocial de l’educació, hem fet una sessió sobre energia i pobresa energètica i, per últim, ens hem introduit en el món de l’Aprenentatge i Servei, de la mà de dues experiències exitoses de centres educatius de Barcelona.

També ha començat el seminari Repensar i cocrear els patis , amb èxit de participació, així com el “Seminari de biodiversitat” en el que en dues sessions ja hem parlat de com enverdir espais verticals i dels avantatges pedagògics que podem obtenir de l'observació dels ocells de la ciutat. Cada una de les microxarxes ha dut a terme la primera i, en algun cas, fins i tot la segona sessió de formació, per anar desenvolupant aquests projectes al centre. 

Per últim, també s’ha realitzat el curs Naturalització d'horts i jardins escolars”, que consisteix en cinc sessions teòriques i pràctiques per treure partit pedagògic dels espais verds del centre.

A tothom que ha assistit a algunes de les sessions del pla de formació, us agrairíem que poguéssiu omplir en 2 minuts l’avaluació de la formació rebuda per tal de permetre’ns seguir millorant i oferir-vos una formació adaptada a les vostres necessitats. 

 

Enllaços relacionats:

> Pla de formació del segon trimestre 
> Pla anual de Formació per al curs 2018-2019
> Web de formació d'Escoles+Sostenibles