La inclusivitat arriba al Bosc Turull

Butlletí: 

El proper dimecres 20 de febrer es realitzarà “Introducció a l’Educació Ambiental inclusiva”, una sessió de formació dirigida a professionals de l’educació ambiental que vulguin adaptar les activitats a persones amb diversitat funcional.

Formes part del personal docent o ets un educador/a ambiental i vols introduir-te en el món de la diversitat funcional? Aquesta formació t’interessa!

L’Aula Ambiental Bosc Turull ofereix aquesta activitat dins el seu nou programa d’activitats d’hivern, en la qual, mitjançant la teoria i la pràctica, es donaran consells i suggeriments per dinamitzar i dissenyar activitats accessibles per a tots els públics. L'interès en realitzar aquesta sessió neix del treball que s'ha elaborat a partir del curs de formació en Educació i Interpretació Ambiental Inclusiva realitzat al novembre de 2018, amb la intenció de donar continuïtat a aquesta línia de treball.
 

INTRODUCCIÓ A L’EDUCACIÓ AMBIENTAL INCLUSIVA

A càrrec de Mireia Olarte, tutora AAE i Terapeuta Ocupacional Pediàtrica de Nexe Fundació.

Dimecres 20 de febrer, de 17:30 a 19:30h
 Aula Ambiental Bosc Turull (Passeig de Turull,2)


És imprescindible la inscripció prèvia per a poder participar en l'activitat.
Places limitades! Inscripcions a: aula@boscturull.cat o bé al 932133945 facilitant el nom complert, telèfon i correu electrònic de les persones interessades.

L'activitat és gratuïta però suposa una despesa de diners públics. Es prega que s’avisi si finalment no hi podeu assistir, perquè altres persones en llista d'espera puguin aprofitar les places vacants.


Enllaços relacionats: