Butlletí Notícies 329

Dijous, 7 febrer, 2019

Butlletí: novetats del programa i les microxarxes i documentals recomanats i molt més!

El més destacat del trimestre

El segon trimestre ha arrencat amb força, és per això que us volem fer un breu recordatori de l’actualitat del programa: les sessions de triennals, la programació de formació i les dates de l’acte de cloenda del juny.

Posa’t al dia sobre les microxarxes!

Cinc mesos després de l'inici, fem balanç d'aquestes àmbits temàtics que Escoles + Sostenibles té en marxa i que engloben el malbaratament alimentari, la prevenció de residus i la contaminació acústica, entre d'altres.

Eradicació d'espècies invasores a Collserola

L’alumnat de l'Institut Rubió i Tudurí participa en el projecte d'eradicació de l'Ailant, un arbre invasor emplaçat al Parc de la Serra de Collserola.

Itineraris per a la divulgació de la flora, la fauna i l’urbanisme

Englobat en el programa FAIG, l’alumnat de 1r d’ESO de l’Escola La Salle Gràcia ha realitzat un conjunt d’activitats per divulgar coneixements sobre el medi ambient i l’urbanisme local al centre educatiu i a les famílies.

Ajuts a l'educació ambiental als Parcs Naturals

Fins al 28 de febrer, els centres públics i concertats podran demanar la subvenció de la Diputació de Barcelona per a estades de dos a quatre dies als espais naturals que formen part del programa "Coneguem els nostres parcs".

Hivern de documentals

Amb el fred de l’hivern, us ve de gust una bona pel·lícula? El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana els documentals "Before the flood", "Bicicletas contra coches" i "Gracias por la lluvia" sobre canvi climàtic i mobilitat.

Us invitem

Biennal “Ciutat i ciència”, activitats del segon trimestre, IV Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local, iniciatives de Consum Responsable Digital, projecte Atmoos, declaració de B+S per Collserola, exposició “Besòs, a noble Ecosystem” i la Mostra de Joves Creadors són les iniciatives que us animem a consultar.