Butlletí Notícies 330

Dimecres, 20 febrer, 2019

Butlletí:  Refugis climàtics, presentació del Pla del joc, vermicompostatge a Sants i molt més

Refugis climàtics oberts a tota la ciutadania

Diversos edificis i patis escolars es transformaran introduint verd i blau per donar resposta a l’augment de temperatura a causa del canvi climàtic. Descobriu aquest projecte europeu!

Barcelona per una ciutat jugable

La Secretaria d’Escoles+Sostenibles va assistir el passat 6 de febrer a la presentació del primer Pla del Joc a l’espai públic, un document que posa èmfasi en el joc com a un dels drets fonamentals dels infants.

Reciclem amb ritme

L'alumnat de 1r d'ESO de l'Institut Viladomat crea i coreografia la seva cançó “Recicla” amb l’objectiu d’encoratjar la comunitat educativa a separar correctament els residus. No us perdeu el vídeo!

Sants s’omple de vermicompostatge

L’Escola i l’Institut Lluís Vives impulsen, junt amb altres entitats del districte, un projecte de vermicompostatge a través del qual es podran fertilitzar horts escolars i comunitaris del barri.

Com podem aprofitar l’hort al centre?

El Centre d'Educació Ambiental de Can Coll del Parc de la Serra de Collserola organitza el proper dissabte 23 de febrer aquest taller per a personal docent i educadors que tractarà l’origen de les hortalisses i les varietats tradicionals.

L’entrevista: Nacho Padró

“L’educació té un potencial de transmissió de coneixement i de conducta molt destacat”. Ignacio Padró, professor i coordinador de Sostenibilitat del Col·legi Maristes Sants - Les Corts.

Curs d'agroecologia urbana

De març a maig arriba “Mans a la terra”, un curs d'agroecologia urbana per menjar i cuidar-se amb un gran component pràctic i vivencial. Els centres educatius d’Escoles+Sostenibles podran gaudir de descomptes, no us quedeu sense plaça!

Us invitem

La concentració #Fridays4Future a Barcelona, el projecte “10 veus, 10 objectius”, el programa escolar de la Casa de l’Aigua, el Congrés de Transició Energètica i Ciutat, la Guia d’ús no sexista del llenguatge, el Primer Congrés internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància i l’exposició Setze barris, mil ciutats són les convocatòries i publicacions que us animem a consultar.