Ja podeu recollir les plantes

Tots aquells centres educatius que hagueu demanat les plantes, podeu passar a recollir-les entre l’11 i el 25 de març. Consulteu el dia exacte al correu electrònic que us hem enviat.

 

Ja sou a tan sols un pas de tenir les plantes per guarnir de vida els vostres patis i espais exteriors. Tots aquells centres del programa Escoles+Sostenibles que vau demanar les plantes, heu d’haver rebut un correu electrònic en el qual s’hi especifica el dia i el lloc per anar a recollir-les.

Quan? El dia de recollida de cada centre està especificat al correu electrònic. Si no l’heu rebut i vau emplenar el formulari per demanar les plantes, poseu-vos en contacte amb la Secretaria d’Escoles+Sostenibles. Els dies assignats són des  del dilluns 11 fins al 25 de març, en horari de 8 a 9.30 h i d’11 a 14 h.

On? Viver Municipal Tres Pins: Avinguda Miramar, 2. Està situat entre la Fundació Miró i l’estació del Funicular i el telefèric. De l’Avinguda Miramar puja una rampa i, a 50 m, hi ha l’entrada del recinte. Està senyalitzat.